Home » ЗА МЪЖЕТЕ » Ръководство за стилно фитнес облекло – проверете мъжките джогъри!
Ръководство за стилно фитнес облекло – проверете мъжките джогъри!

Ръководство за стилно фитнес облекло – проверете мъжките джогъри!

Ако преди години, мястото, на което актуалните модни тенденции са се раждали, а други са намирали своя край, е бил пазарът или центърът на града, днес спокойно можем да потвърдим новата локация, наречена фитнес.

Няма значение дали говорим за мъже или жени. Истината е, че всички те успяват да намерят време, за да говорят помежду си, за да наблюдават околните, за да възприемат тяхното облекло и поведение и в крайна сметка да заимстват част от идеята в своя живот. Ето така се осъществява дифузията на тенденции в модния свят и няма абсолютно нищо лошо в това да знаем къде и кого да следваме, за да се превърнем и ние в модни икони.

Ако трябва да кажем няколко думи за силния пол, то не можем да не споменем как мъжете взимат решения. Те са изключително зависими и влияещи се от околната обстановка и именно поради тази причина актуалните модни предложения се разпространяват много по-бързо сред мъжете. Но кое ще бъде най-големият тренд в тази продуктова ниша? За да отговорим на този въпрос, надникнахме в Bolf и останахме повече от изненадани.

Мъжки джогъри – отново ли ще бъдат актуални?

Не само, че „отново“ ще бъдат актуални. Те ще бъдат в своя пик на разпространение, откакто са създадени и активно навлизат в стайлинга ни. Удобството, което те предлагат, благодарение на използваните еластични материи и наличието на странични джобове, ги превръща във водещ избор при мъжете, без значение дали ще говорим за среща, или имаме нужда от актуално облекло за фитнес упражненията ни.

Посещавайки залите, ние трябва да сме подготвени с подходящ аутфит, маратонки и евентуално персонални аксесоари и уреди, за да можем да се отдадем с лекота на упражненията, които планираме да извършим. Ето защо трябва да избираме еластични материи, които да не ни очертават прекалено много, да имаме достатъчно свободно пространство за движение и не на последно място – добра терморегулация.

Важен ли е цветът, който ще изберем?

Всеки уважаващ себе си човек, без значение дали говорим за мъж, или жена, трябва да се стреми към перфектна визия, независимо от събитията, които посещаваме, и мястото, на което се намираме. Ето защо дори във фитнес залата съчетаването между екип, маратонки и аксесоари прави огромно впечатление на хората около нас и всички заковават погледи върху визията ни. Последните тенденции показват, че съчетаването между панталон, тениска и маратонки в едни и същи цветове и щампи е една от най-често избираните комбинации. Благодарение на този факт, вие можете да си позволите да заложите на нещо по-нестандартно като нюанс и то да изглежда изключително свежо.

Водещ фактор в избора на материя и цвят трябва да бъде комфортът – както физическия такъв, така и психическия, защото понякога често искаме да не привличаме внимание върху себе си, което може да стане само ако изберем по-неутрални цветове.

Не забравяйте, че фитнес центровете са местата, на които ежедневната градска мода е продиктувана. Колкото по-често посещавате фитнес залите, толкова по-добре се ориентирате какви ще бъдат евентуалните модни находки в магазините през следващите седмици, така че вие също да се впишете перфектно в тези трендове.

Погрижете се за себе си и външния си вид, независимо къде се намирате и какво събитие посещавате.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?