Горещи новини

Само това не беше правила: Мария откачи след развода с Миро, пусна се дибидюс! (Отварачката не е добре – СНИМКИ)

Mariq se pusna gola

Мария и Мирослав Соколов приключиха брака си окончателно. Е, поне на този етап е окончателно и ще трябва да минат месеци, докато фактът се потвърди.

Като имаме предвид, че за краткия си брак, двамата се събираха и разделяха над 15 пъти, сякаш никой крах не е окончателен…

Доказателство затова, че нещата наистина са вече решени, е поведението на Мара Отварачката, която буквално изтрещя. Мария се държи като луда и явно това е от мъка по Миро Дзвера, когото, кой знае защо, продължаваше да обича. Дори след изневерите, скандалите, обидите, че и шамарите му. Но пък нали имаше и парите му… другите неща успя да ги преглътне някак.

И изведнъж сега на Марчето й секва кранчето – разбираемо е да изкука, още повече, че и кариерата й отдавна не е и наполовина това, за което тя претендира.

Никога не сме я виждали да прави това, но ето на – преди часове Мария се пусна дибидюс в мрежата с нелепо и саморъчно правено селфи, нищо общо с професионалните й фотосесии.

На кадъра тя си е прикрила силиконовите бомби с ръце и изобщо не е ясно какво точно иска да покаже. Дори феновете й се озадачиха от поведението й, каквото досега никога не е демонстрирала. И я посъветваха да се седне на Д-то и да започне да се държи като зряла жена.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Само това не беше правила: Мария откачи след развода с Миро, пусна се дибидюс! (Отварачката не е добре – СНИМКИ)"

Какво мислите?