Горещи новини

Само Шарън Стоун може да изглежда толкова добре, облечена толкова кичозно! Модна икона на 66 (СНИМКИ)

Samo Sharun Stoun moje da izglejda tolkova dobre

Малко са жените, както в Холивуд, така и извън него, които могат да „носят“ годините си толкова добре, колкото Шарън Стоун!

Холивудската актриса се появи снощи на премиерата на филма „The Bikeriders“ в Лос Анджелис и за пореден път ни доказа, че с право се смята за фатална жена.

Шарън Стоун пристигна на премиерата във впечатляващо модерно издание, което определено не е за всеки – изисква се смело отношение и добра енергия, за да направиш нещо подобно, особено когато наближаваш 70 години.

Шарън Стоун леопардов костюм

Шарън Стоун ярък костюм

Снимка: karmin.tocka.com.mk

Снимка: karmin.tocka.com.mk

А именно холивудската актриса заложи на луксозен костюм с леопардов принт, който беше на ръба на кича и малко „прекален“, но толкова мощен и специален.

Въпреки че животинският принт вече се е превърнал в модна класика, обичайното правило е да го носите в съчетание с обикновени, семпли дрехи и в никакъв случай „от главата до петите“. Шарън обаче наруши това правило; не само панталонът и сакото са от един комплект, но и блузата е украсена с леопардов принт.

Шарън Стоун леопардов костюм

Снимка: karmin.tocka.com.mk

Добрата кройка, изборът на качествена материя и черните детайли на сакото, които „разчупиха“ шарките на щампата, обаче помогнаха на известната 66-годишна актриса да изглежда ефектно, а не кичозно.

Шарън Стоун на мотор

Снимка: karmin.tocka.com.mk

Стоун допълни цялата визия със серия златни и черни гривни и няколко колиета, модерни обувки в същите нюанси, с нисък и стабилен ток, лачена черна чанта и големи тъмни слънчеви очила.

 

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Само Шарън Стоун може да изглежда толкова добре, облечена толкова кичозно! Модна икона на 66 (СНИМКИ)"

Какво мислите?