Горещи новини

Светлана Гущерова обслужвала на адрес приятели на свекъра си

Gushterova obslujvala klienti na svekara si

Запознати разкриват, че преди да стане снаха на Добромир Гущеров, Светлана Гущерова обслужвала негови приятели по хотелските стаи.

Очевидци на среднощните разходки на тогавашната плеймейтка отбелязват, че именно заради това й прегрешение, милионерът Добромир Гущеров не поглежда нито нея, нито четирите отрочета, които роди от сина му Християн Гущеров.

Към днешна дата семейството тя и Християн са без дом и на червено, а дядото твърдо отказва каквато и да било помощ.

Това, че свекърът недолюбва снаха си стана ясно още преди 6 години, когато Християн вдигна сватба със Светлана. Той не само не се появи на събитието, а и след това категорично отказа да се срещне с четирите си внучета, макар Светлана да кръсти на него цели две от тях – първородната им дъщеря Анелия-Добромира и първото момче в семейството – Добромир.

Години наред многодетната госпожа се опитваше да залъгва широката общественост, обяснявайки, че е в прекрасни отношения със свекър си, отказвайки да признае, че двамата не се поглеждат и заради нея той е врътнал кранчето на сина си Християн, оставяйки на червено не само него, а и семейството му.

Бившата плеймейтка най-накрая изплю камъчето преди броени дни, оплаквайки се, че свекър й отказва да контактува и с Християн, и с децата му. Според твърденията й, втората съпруга на Добромир Гущеров била тази, която го настройвала срещу тях, когато се родил малкият Добромир, а причината била, че се притеснявала, че дядото ще припише някой скъп имот на детето.

Според запознати обаче причината за този игнор не е мащехата на Християн, а собствената му съпруга. Всеизвестен факт е, че преди да стане почтена жена, през леглото й е минал доста народ и че тя неведнъж е засичана в чужди хотелски стаи. Виждали са я да излиза даже да излиза от стаите на приятели на своя свекър.

Очевидци разказват как на едно парти с клиенти на Добромир Гущеров тогавашната плеймейтка обикаляла по стаите в хотела. Твърди се, че била обслужила набързо поне трима приятели на Гущеров-старши. Тогава едва ли е предполагала, че ще му стане снаха, а този „подвиг“ станал причина свекърът да не иска да я вижда до сина си. Нито сватбата с Християн, нито четирите деца, които плеймейтката роди, могат да смекчат отношението му към снахата.

Самата Светлана отсече, че с Хриси не са взели и стотинка от парите на стария Гущеров. Според запознати двамата в момента нямат пукната стотинка. Живеели на квартира и от няколко месеца не си били плащали наема. Хазяинът не ги е изгонил още, защото сърце не му давало да остави четирите им деца без покрив над главите. Но вече започвало да му писва да чака парите за наема, а и той също имал семейство за изхранване, така че е въпрос на време многодетното семейство да остане на улицата.

Самата Гущерова твърди, че с Хриси си строят резиденция, в която скоро ще се изнесат. Но дали наистина е така не може да се каже със сигурност.

Каквото и да говори Светлана за втората жена на Гущеров-старши, тя едва ли би могла да настрои мъжа си против собствения му син до такава степен, че двамата да не се поглеждат. По-паметливите помнят, че Добромир нямаше нищо против предишната си снаха – фолк певицата Мария, а за нея също не се носят ласкателни слухове.

Той дори бе приел дъщеря й като свое родно внуче. Приел е и внучето на втората си жена. Ясно е, че има сериозна причина така упорито да отказва контакт със семейството и децата на собствения си син и тази причина очевидно е Светлана.

Изпадналата във финансов колапс Светлана Гущерова се е обърнала към един от старите си любовници за помощ неотдавна. Плеймейтката потърсила за съдействие бившия футболист и настоящ шеф на БФС Георги Иванов – Гонзо. С него Светлана имаше гореща фера преди около 15 години, откъдето дойде и прякорът й Гонзовица. Двойката се раздели след година и половина връзка, но двамата не били в лоши отношения.

Светлана потърсила съдействие, тъй като кредиторите на мъжа й много притискали семейството. Тя помолила Гонзо за заем от 100 000 лева, но шефът на БФС й отпуснал само 20 хилядарки. Запознати издават, че Гущерова отишла за срещата си с Георги Иванов в централата на БФС и си тръгнала от кабинета му след около час силно разрошена и зачервена, но с пари в брой.

Източник: Уикенд

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Светлана Гущерова обслужвала на адрес приятели на свекъра си"

Какво мислите?