Горещи новини

Скандалната Мис България Елизабет Кравец се сгоди във Филипините

Elizabet Kravec se sgodi

Mис България Елизабет Кравец се сгоди във Филипините, научи Ко4!

Чернокосата красавица гордо носи годежен пръстен, който слага на безименния пръст на лявата й ръка нейната изгора Атанас Пелтеков.

Двамата са заедно от няколко месеца
Двамата са заедно от няколко месеца

Двамата са заедно на екзотичния остров, където в разгара на снимките е новото риалити „Островът на 100-те гривни“, което ще се излъчва скоро в ефира на Би Ти Ви. Кравец и нейният приятел хващат самолета малко след скандала с неочакваното отнемане на титлата за красота на Елизабет с мотив, че е уронила престижа на конкурса.

Атанас Пелтеков държи ръката на Елизабет, наблягайки на годежния пръстен
Атанас Пелтеков държи ръката на Елизабет, наблягайки на годежния пръстен

Въпреки че и двамата са доста млади, любовта им се оказва необятна и Атанас издаде тайната, че е предложил брак на своята любима със снимка в социалните мрежи. В началото на годината Елизабет отпразнува с пищно парти 18-ия си рожден ден, а сега е на върха на щастието с пръстен на ръката.

Обичат се
Обичат се

Пелтеков, познат още като Hyper Kong в социалните мрежи, е инфлуенсър, влогър, продуцент и спортист. Занимава се професионално със създаване на видео съдържание и има над 350 000 последователи общо в интернет. Създател е и на собствена марка дрехи, която набира голяма популярност сред младите у нас.

Годежът идва след отнемането на короната на Кравец
Годежът идва след отнемането на короната на Кравец

Двамата са заедно едва от няколко месеца, но любовта им бързо избуява. Кравец нарича Атанас на галено „бебе“, а Пелтеков й отвръща гальовно с „любов моя“. Според запознати младежът произлиза от заможно семейство, живее в тузарска къща в Пловдив и кара скъпарско БМВ. И видимо е готов да ощастливява Мис България и занапред.

Двамата са ВИП двойката на Филипините. Сред останалите участници личат имената на бившите гаджета Валери Григоров (сегашният приятел на Мария Бакалова – б.а.) и Мирела Илиева от „Игри на волята“.

Там е и колежката й от риалити формата Теодора Мудева, която също е носителка на титлата Мис България и отскоро е сама, след като развали годежа с модела и също участник в „Игрите“ Румен Радев.

България днес

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Скандалната Мис България Елизабет Кравец се сгоди във Филипините"

Какво мислите?