Горещи новини

Славена Вътова с нов джип от любовника си Иво Ториното

Славена Вътова с нов джип от любовника си Иво Ториното

Омъжената държанка напълни с чували багажника на червеното си возило, видя Ко4

Славена Вътова продаде неотдавна на Азис луксозния си апартамент на столичната улица „Оборище”, но пък тези дни се сдоби с нов баровски джип. Червеният й всъдеход е подарък от любовника й – страховития подземен бос Иво Ториното, който навремето заемаше втора позиция в криминалната структура на Златко Баретата.

През 2023-та гангстерът зарадва държанката си и с лимузина „Мерцедес”, но немската кола бързо й омръзна.

В последните 2 години се носи упорит слух, че Вътова е в особени отношения с мъжа си Юлиян Цолов, ĸoйтo е известен аферист и срещу когото има обвинения за измaми в размер на над 1 милион лева. Според злите езици мошеникът е напълно фалирал и понеже вече не може да осигурява луксозен живот на съпругата си, няма нищо против тя да си има заможен любовник.

Онзи ден Славена паркира новия си джип пред столичен бутик за скъпи облекла. Пременена с ефирен сет от две части – разкроена пола и вталена къса блуза, красавицата слезе от всъдехода и се отправи с елегантна стъпка към модния магазин, където я чакаше русокоса дама.

Блондинката й връчи чувалоподобни торби от „Джъмбо”, пълни с тоалети, аксесоари и цветя. От единия плик стърчаха даже листа от голяма папрат – явно бившата Мис България щеше да използва зелениите като реквизит за поредната си фотосесия.

Вътова изглеждаше изящно дори когато тъпчеше гигантските чанти в багажника на джипа си. Тя тренира всекидневно във фитнеса, за да поддържа тялото си във форма, и резултатът от физическата й активност е забележителен.

Хотарена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Славена Вътова с нов джип от любовника си Иво Ториното"

Какво мислите?