Home » БЪЛГАРИЯ » Слави Трифонов: Страхувам се да не ми подхвърлят дрога в колата
Страхувам се да не ми подхвърлят дрога в колата

Слави Трифонов: Страхувам се да не ми подхвърлят дрога в колата

Слави Трифонов няма панически страх от атентати, каквото впечатление оставя многобройната му охрана, научи ko4.

Това разкриха пред „Уикенд” хора от екипа му. Задачата на пазвантите не е да бранят Дългия от наемни убийци или досадни почитатели, а от провокатори.

Опитният шоумен и тепърва прохождащ политик е убеден, че в държавата има хора, готови да му подхвърлят дрога, за да предизвикат ареста и очернянето му.

„И след като стана мегазвезда, Слави дълги години ходеше без гардове около себе си – като напълно нормален българин. В един момент обаче до него стигна информацията, че определени среди са поръчали да се поставят тайно наркотици в колата му. Тогава много се притесни и започна да си търси гавази”, споделиха за „Уикенд” от антуража на учиндолеца.

И допълниха, че противно на носещите се слухове, Трифонов никога не бил пробвал кокаин. Не шмъркал от белия прах, защото не искал мозъкът му да е размътен. По същата причина не употребявал и алкохол. Дългия страдал от хипохондрия и си давал сметка, че ако пийне или се надруса, психиката му ще се влоши още повече. Нещо повече – той ненавиждал около него да има наркомани и преди време уволнил двама свои служители, за които научил, че ползват кокаин, когато се забавляват в дискотеките.

Притеснен, че злонамерени типове ще му подхвърлят наркотици в колата, за да бъде арестуван и публично унижен, Дългия своевременно взел мерки и решил да увеличи драстично броя на бодигадовете си.

Докато Слави събирал охранителната си бригада, с варденето на автомобилите му от наркопровокатори се нагърбили членове на творческия му екип. Сценаристите, актьорите и музикантите дежурели на смени в лимузините и джиповете на шоумен №1. Само балерините и Ванката не давали наряд – реквизиторът бил пожален, защото се разсейвал и нямал данни за пазач.

„Трифонов и до днес не се чувства добре, когато е заобиколен от гардове. Той така и не може да свикне с гавазите си, пък и те са му голям разход – за заплатите им отиват десетки хиляди левове. Дори недоумява как е възможно да има хора, които си наемат охрана само и само, за да си придават важност. В неговия случай телохранителите са необходимост, тъй като все повече стават лицата, желаещи дискредитирането му”, коментираха източниците ни.

Слави бил мнителен и за собствената си охрана – на всеки 6-7 месеца ги пращал на детектор на лъжата и периодически сменял по някой от служителите си.

hotarena

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?