Горещи новини

След гаврата с трибагреника: Отменят участия на Мила Роберт

Otmenqt uchastiqta na Mila Robert

Дадоха я на прокуратурата за поругаване на трибагреника

Отмениха участие на Мила Роберт във Варна след гаврата с трикольора на София прайд тази година, пише Телеграф. Певицата бе част от програмата на събора „Аспарухово пее и танцува“ в едноименния варненски квартал.

„Като разбрах за скандалното й поведение, отказахме нейното участие. В момента сме в процес на търсене на изпълнител на нейното място“, каза кметът на района Ивайло Маринов.

„Аспарухово“ е район, в който живеят хора, които обичат и пазят българските традиции и този ежегоден събор, който съществува вече 57 г., е доказателство за това, че жителите на района тачат българщината“, добави още кметът.

В деня на провеждането на София прайд от сцената Мила Роберт съблече рокля с цветовете на българското знаме и демонстративно я захвърли на земята, като остана по облекло с цветовете на ЛГБТИ движението. Това събуди много остри реакции и хората осъдиха строго нейната изява.

Мнозина укориха дъщерята на Ваня Щерева, че е поругала националното знаме. За опетняване на знамето на България законът предвижда затвор до 2 г., или глоба до 3 хиляди лева.

Сезирана и Софийската прокуратура за публичното поругаване. Мила Роберт направи опит да се извини, но постът й прозвуча по-скоро подигравателно, след като се изцепи, че ако е можела да върне времето назад, щяла да сгъне прилежно флага.

ХотАрена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "След гаврата с трибагреника: Отменят участия на Мила Роберт"

Какво мислите?