След като стана татко, Fyre ще става и поп!

След като стана татко Fyre ще става и поп!

Един от най-известните изпълнители у нас Огнян Павлов, известен с псевдонима си Fyre, обяви, че ще става поп, пише Телеграф.

„От актьорско майсторство на улицата до първокурсник в Семинарията. Честит първи учебен ден на всички ученици! От днес аз съм един от вас отново. Не, не се шегувам! Нашият мозък също ма нужда от тренировки, не само тялото ни.

Вярвам, че това ми начинание в период от живота, в който станах и баща, е ключово! Нека се смиряваме и помним, че до последния си дъх оставаме ученици и винаги има какво да научим, за да предадем нататък на следващата генерация!

Учете и развивайте дух, душа и тяло едновременно“, сподели изпълнителят пред почитателите си.

Преди по-малко от година, татуираният хип-хоп артист сподели как се покръства в Евангелска църква. Огнян Павлов остава да бъде отдаден християнин, но е сменил деноминацията – преминал е към Православното християнство.

Павлов не само става баща и записа да учи нещо съвсем различно, но и се отказа от кариерата си на рапър.

„Последните години с близките ми постоянно обсъждаме едно нещо, което ми тежи – участията по нощните заведения. Доста от вас вече предполагат, но искам официално да обявя своето решение. Септември месец е последният, в който ще можем да се виждаме на такива места!

Не пия, не употребявам вещества и никога не съм намирал тази среда за своя. Не чувствам тези места близки до душата си, макар и дълго да опитвах да се приспособя и камуфлажирам. Благодаря на всеки, гласувал ни доверие, и всеки клуб, в който сме имали шанса да се докоснем до аудиторията си на живо!

Предстои ми нов етап в живота – ще ставам баща. Усещам отговорността да бъда смел и силен в решенията си, за да възпитавам моя син така в живота“, разкри отговорният татко.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "След като стана татко, Fyre ще става и поп!"

Какво мислите?