Солтарийски проговори, разкри подробности за „Ку – ку бенд“

Soltariiski razkri podrobnosti za ku ku bend

“Добре, че се подстригах. Сам реших, защото Слави много пъти пускаше някакви бъзици и като бяхме на едно турне му викам: Всеки път нещо ми коментираш дългата коса, да отида да се подстрижа? Той ми казва: “Не! Няма да се подстригваш без да ми кажеш“.

И аз докато беше лятото, преди да почне новия сезон, се направих на плитки. Като почнахме новия сезон, казах на Евгени, че мисля като им мине времето на плитките да хвана направо да се подстрижа. Той ми вика: “Дай за началото на сезона, ще е по-изненадващо“.

Аз се вдигнах още същия ден и се подстригах. Като се видях в огледалото и си викам: Защо толкова време отлагах. То ми олекна на главата“- това заяви вокалистът на „Ку-ку бенд“ Борис Солтарийски в предаването COOLt.

Борис Солтарийски отбелязва две десетилетия в бенда на Слави Трифонов.

По думите му веднага е усетил, че там е неговото място. С такава цел се явил и на конкурса, а не просто да се покаже по телевизията.

“Исках да съм част от тази група и ето 20 години – голяма част от живота ми, е минала заедно с тях, за което съм много щастлив“ – казва той.

Борис Солтарийски каза, че няма намерения да си тръгне от групата.

“Всеки има право да напусне работа в една демократична държава и да реши какво ще прави занапред“ – подчертава певецът.

“От есента ще има нови изненади. Нови проекти, които ще се случват покрай нас, а пък за турне и концерти, както правихме миналата година по залите, много ми се ще, но много са ни заети и мениджърите, и телевизията, и предаванията, и не знам кога ще смогне Евгени Димитров да организира едно турне, защото много обичаме на концерти“ – сподели Борис.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Солтарийски проговори, разкри подробности за „Ку – ку бенд“"

Какво мислите?