Софи Маринова тунингова пиара си конски зъби като на Джизъса (СНИМКИ)

Софи Маринова тунингова пиара си конски зъби като на Джизъса (СНИМКИ)

Софи Маринова подари на пиара си Тодореско Неделчев зъби като на Благой Георгиев-Джизъса.

Софи държала пиарът й да си направи нови зъби, да бъдат равни и по-хубави дори от нейните. Искала и да са бляскаво бели и затова държала на оцветяване номер 1. Но лекарите преценили, че не трябва да са чак толкова искрящи на цвят и ги направили на номер 2.

Трябваше да ги смаляваме, че бяха много големи, каза Тодореско пред „Телеграф“

Самият Тодореско обаче си избрал зъбите да бъдат като тези на Благой Георгиев – Джизъса. Речено-сторено и тръгнали да му правят подобни. Но се оказало, че са подбрали снимка на зъбите на Джизъса от времето на първото им имплантиране, който той после заменил с по-малки и фини.

„Бяха много големи, направо щяха да стърчат и трябваше да ги смалим“, обяснява Тодореско. И така стигнали да изберат зъби от второто присаждане на Благо. С такива звездата на футбола от близкото минало и на светските хроники се подвизава и сега, за да впечатлява с бляскавата си усмивка де когото срещне.

За него това, което направила Софи Маринова, е огромен жест и казва, че вечно ще й бъде благодарен. Софи много му помага – и с пари, но за него най-важното е приятелската подкрепа и в битката му с няколко тежки заболявания.

Що се отнася до зъбите, то Тодореско за тях чакал половин година, за да се минат всички процедури и да се разбере дали имплантите са съвместими с неговия организъм. После направили временни и сега поставили постоянните.

„Имаме най-добрите зъболекари и не трябва да ходите в чужбина“,  твърди с убеждение Тодореско, като съветва българите да си оправят усмивките у нас, а не в странство.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Софи Маринова тунингова пиара си конски зъби като на Джизъса (СНИМКИ)"

Какво мислите?