Горещи новини

Спасиха живота на мъжа на Нана у нас след спешна операция:

Спасиха живота на мъжа на Нана у нас след спешна операция:

Думи на благодарност към родните медици изказа дългогодишната водеща на „Съдебен спор“ Нана Гладуиш, която тази година си взе сбогом със зрителите, за да се посвети на семейството си и започна нов живот в САЩ.

Сега обаче се е наложило съпругът на водещата да бъде подложен на тежка сърдечна операция в България. Това сподели самат тя с последователите си в социалната мрежа.

Във видеото Нана обсъжда значението на редовните здравни прегледи и изразява своята благодарност към онези, които са подкрепили нея и семейството ѝ през това предизвикателно време.

„Знаете, че не живея само в България, но и на други места по света“, започва Нана, „Но последните няколко месеца се наложи да остана тук, в България, за повече от три месеца.“

Въпреки че първоначално тя описва изживяването като приятно, тя признава, че причината за нейното удължено присъствие е била много по-сериозна – съпругът й е трябвало да претърпи тежка сърдечна операция поради неоткрит преди това инфаркт.

„Организмът му направи естествен байпас и така той оцеля, но благодарение на професор Димитър Николов и неговия екип, сега той се възстановява“, обяснява Нана, подчертавайки важността на качествените медицински грижи.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Спасиха живота на мъжа на Нана у нас след спешна операция:"

Какво мислите?