Горещи новини

Спрягат известна красавица за стола на Деси Стоянова

Спрягат известна красавица за стола на Деси Стоянова

След като в края на юли тази година водещата на „Преди обед“ – Деси Стоянова, неочаквано обяви своето оттегляне от предаването, за свободното до Петър Дочев място продължават да се спрягат не една или две известни звездни дами.

Според слуховете, потвърдени и от близки на бившата манекенка и телевизионна водеща – Венета Харизанова, именно тя е основната претендентка да застане пред камерата до чаровния актьор, и вече дори била избрана от екипа.

Красавицата от близкото минало само преди около два месеца се раздели с неверния си съпруг Емил Маринов, който с лека ръка я замени с 27-годишна блондинка – негова подчинена.

Явно драмата в личния живот на 43-годишната Харизанова й е подействала мотивиращо, и вместо да се затвори и самосъжалява, скоро след раздялата бързо се е ориентирала в обстановката.

Запознати твърдят, че тя без колебание е пуснала връзките си в БиТиВи, само и само да се добере до свободното място в „Преди обед“.

Моделка и актриса, Венета Харизанова всъщност има и кариера в телевизията, продължила около 5 години, но за това време тя сменя цели 3 български телевизии.

В несъществуващата вече „7 дни“, Харизанова водеше предаването „Вярно или не“, а в bTV – цял един епизод на „Шоуто на Слави“, докато то все още се излъчваше там. Преди години бе спрягана и за водеща на „Гласът на България“, а по Нова блесна в риалитито „Звездни стажанти“.

Кариерата й рухва рязко след първата драма със съпруга й преди десетина години, който тя отказа да дари с наследник, с оправдание за тежкото си детство. Като малка красавицата често била бита от баща си и тя не искала да си помисли, ако това се случи и на нейното дете. Неприятностите принудили Харизанова да се оттегли от медийното пространство и да се фокусира върху духовни практики, пише „Блиц“.

Спрягат известна красавица за стола на Деси Стоянова

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Спрягат известна красавица за стола на Деси Стоянова"

Какво мислите?