Горещи новини

СРАМ за „Игри на волята“! Папарашки СНИМКИ показват как го закъсаха за пари

СРАМ за „Игри на волята“! Папарашки СНИМКИ показват как го закъсаха за пари

Игри на волята“ е една от най-нискобюджетните риалити продукции с най-висока гледаемост в тв историята и това е факт!

Пестеливостта или по-скоро скъперничеството на продуцентите обаче скоро ще изиграе лоша шега на рейтинга, защото както знаем – икономията винаги е майка на мизерията.

Поредната дребнавост, с която се цели да се спести някой лев, излезе наяве, след като Intrigi.bg разпространи папарашки фотоси от снимачната площадка. На тях се вижда голямо дървено пано – емблема на едно от племената. „Силни“ е името на отбора със зелен цвят, което продукцията вкарва тази година, наред с „Дръзки“ в син цвят и „Горди“ – в жълто.

Феновете, допуснати на арената, обаче забелязват, че на гърба на паното на „Силни“ е изписано в червен фон „Непобедими“. Това е името на едно от племената отпреди цели 2 сезона.

„Явно от продукцията им е досвидяло да купят няколко плоскости за новия сезон и са решили да използват старите. Лошо няма – но поне да ги бяха пребоядисали отзад. Подобна гледка не само е демотивираща за племената, но и говори за тотална аматьорщина и липса на средства от страна на продукцията. Изключително непрофесионално, евтино дребнаво“, коментираха очевидци на икономиите в шоуто.

И допълват: „Да не говорим за мизерията, която се оставя на плажа всеки ден след снимки. Но явно и тук спестяват от персонал, който да отговаря за почистването на терена“.

Те разкриват, че по същия начин се пести и от обезопасителни съоръжения, което е довело до серия сериозни инциденти по време на снимките на сезон 6 в „Игри на волята“.

Цялата тази немарливост рано или късно ще доведе до краха на едно от най-гледаните предавания, пророкуват запознати, според които именно този сезон ще отреже главата на продукцията.

ХотАрена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "СРАМ за „Игри на волята“! Папарашки СНИМКИ показват как го закъсаха за пари"

Какво мислите?