Сринаха със земята Ед Шийрън: Леко рижавото подобие на красив артист показва средни пръсти не с една, а с две ръце

Ed Shiirun pokazva sredni prusti

Грандиозно и мащабно – така феновете определиха концерта на британската звезда Ед Шийрън, който подлуди публиката в София.  Десетките хиляди почитатели изпълниха стадион „Васил Левски” в събота вечерта.

Най-ревностните почитатели на англичанина чакаха близо 12 часа на опашка, за да могат да се доредят до заветния първи ред. Коментарите за концерта продължават и днес.

Но редом с еуфорията, се появява и другата гледна точка.

Един коментар в социалните мрежи набира популярност. Той е доста критичен по отношение на концерта, а и на самия Ед Шийрън. Негов автор е Христо Анчев, който е добре познато лице в сферата на медиите. ето какво влогърът и авторът на визуално съдържание пише в личния си фейсбук профил:

„Извинявам се на цялата българска общественост, че не бях част от животозначимия концерт снощи на Националния стадион. Яд ме е, защото не се слях с едно модерно общество, което трепери от емоция, гледайки и слушайки леко рижавото подобие на красив артист.

Т.н. му модерна музика, която къса милиони сърца и души по света не можа да достигне и до моето, а остана да се слее с шума на колите, минаващи покрай Софийския университет, където чаках един от няколкото нови тролеи.

Замислих се…не знам колко е била цената на билетите, но със сигурност за стойността им можехте да си купите едни хубави слушалки и да си пуснете цялото му НЕповторимо творчество на тях.

Но на стадиона е друго…финансирате един пореден герой на модерното време, чиято сцена струва, колкото храната на хиляди хора, а влизайки в профила му в една от социалните мрежи, първо видях как показва средни пръсти не с една, а с две ръце. Обещавам, че за следващия му концерт ще застана на ТОП място и ще преживея емоцията заедно с вас.

…а от утре е време да се върнете на работа и да си пуснете радио Fresh, примерно, където покрай рекламите, да чуете и песничка на Ед Ширън.

Пожелавам ви покрай песничките му да се замислите, че едни 60000, колкото бяхте снощи, можете да се съберете и по друг повод – когато една държава ви мачка с цени и плюе по ценностите ви, здравето ви…а вие мълчите. Мълчите. Мълчите.

Е, нали крещите по стадионите, събирате се там. Дано емоциите от Ширън ви хранят цяла година душата.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Сринаха със земята Ед Шийрън: Леко рижавото подобие на красив артист показва средни пръсти не с една, а с две ръце"

Какво мислите?