Home » КЛЮКАРНИК » Стана ясно кога Наталия Гуркова видяла мъжа си за последно, преди да го убият!
Стана ясно кога Наталия Гуркова видяла мъжа си за последно, преди да го убият!
Стана ясно кога Наталия Гуркова видяла мъжа си за последно, преди да го убият!

Стана ясно кога Наталия Гуркова видяла мъжа си за последно, преди да го убият!

Шокът за Наталия Гуркова от смъртта на съпруга й Джордже Михалевич е голям! Мис България научила за убийството преди броени часове, макар че трагичният инцидент се е случил снощи, твърди hotarena.net.

Още не е ясно дали траурната вест е съобщена на двете им деца.

Както  вече стана ясно, съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е разстрелян и убит. Покушението е извършено вчера вечерта в град Бедфордвю в ЮАР, близо до Йоханесбург. По информация на местните власти, мъжът е застрелян на светофар Бедфордвю. Агенциите обаче не съобщават името на Михалевич. Става ясно, че той е загиналия от разследващата журналистка Манди Уинър. Чрез публикация в социалната мрежа „Туитър“ тя разкрива детайли около случилото се.

Съпругата му Наталия Гуркова узнала едва преди часове за кончината на мъжа си, тъй  като тя останала в България. Болката била още по-голяма, тъй като двамата се видели за последно около 13 септември, твърди още hotarena.net. Тогава семейството се появи на откриване на столичен нощен клуб, като всички констатираха, че въпреки 15-те години от връзката си, любовта между тях е не само още жива, но и по-силна от всякога.

През януари Наталия и Джордже заминаха за Дубай, където отпразнуваха петнадесетата си годишнина заедно. Михалевич заведе жена си именно там, където са се влюбили.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?