Горещи новини

Стана ясно кога почва новият сезон на „Стани богат“

Стана ясно кога почва новият сезон на "Стани богат"

Новият сезон на любимата телевизионна игра за знание „Стани богат“ започва на 2 септември (понеделник) в ефира на Би Ти Ви с водещ легендата Ники Кънчев.

Той и екипът на предаването са готови с нова доза любопитни и интригуващи въпроси от най-различни теми и сфери на живота, и очакват в студиото – всяка делнична вечер от 18,00 ч., още от най-знаещите, умни, уверени и смели участници готови да предизвикат себе си в играта, съобщи Би Ти Ви.

„Стани богат“ е класика, която явно не остарява!“, казва с усмивка Ники Кънчев на прага на снимките на новия сезон. Изпълнен с нова енергия, страст и огромно вълнение, той няма търпение да преведе участниците през всичките 15 въпроса в играта, а мечтата му е лично да поздрави и големия победител в нея, именно през новия сезон на „Стани богат“.

„Въпросите са душата на играта ни – с тяхната виталност и тяхната експертиза. От това колко са интересни те, се задвижва всичко останало. Но никога играта не е само знание или незнание, а има и още нещо. Някакъв допълнителен житейски фактор“, споделя Кънчев.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Стана ясно кога почва новият сезон на „Стани богат“"

Какво мислите?