Горещи новини

Станка Златева ще е самотен родител – не иска да чуе за мъж!

Станка Златева ще е самотен родител – не иска да чуе за мъж!

Станка Златева е решена да осъществи една от най-големите си мечти – да стане майка, нещо, което е отлагала твърде дълго, пише Ретро.

Въпреки многобройните й спортни постижения и славната кариера личният живот на бившата ни шампионка по борба далеч не е толкова успешен – напротив, той често е бил изпълнен с предизвикателства.

След няколко неуспешни връзки и разочарования тя е решила да поеме пътя на ин витро процедурите, за да стане родител самостоятелно. Първоначалните безплатни опити не дадоха резултат, затова се налага да покрива разходите за следващите процедури сама.

Станка е решена да роди наследник и нищо не може да я спре. Затова тя не щади средства и върви към целта си със същия хъс, с който преди побеждаваше опонентите си на ринга.

Причината за решението на 41-годишната жена да се обърне към асистирана репродукция е свързана с големия неуспех в предишната й връзка. Близки на боркинята споделят, че тя е била изпълнена с изневери и лъжи.

Златева няколко пъти е хващала бившия си в крачка, което я е накарало тотално да загуби вяра в мъжете, и не смята да опитва отново. Тя вече дори не търси партньор, а е насочена изцяло към самостоятелно майчинство.

Станка е вдъхновена от няколко известни дами, които са избрали да са самотни родители, и не се притеснява как ще се справи.

„Медалите са хубаво нещо, но семейството и децата са това, което осмисля живота“, споделя Златева.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Станка Златева ще е самотен родител – не иска да чуе за мъж!"

Какво мислите?