Горещи новини

Столичен квартал пропищя от Цветанка Ризова (Снимка)

Столичен квартал пропищя от Цветанка Ризова (Снимка)

Жителите на столичния квартал „Лозенец“ са пропищели от Цветанка Ризова. Водещата на „Лице в лице“ е недолюбвана от комшиите си заради безцеремонното ѝ поведение. Преди дни нейни съседи се оплакаха, че е затапила с колата си гаражите им.

„Ето така паркира една публична личност – Цветанка Ризова, защото, видиш ли, нямало къде да паркира, та запушва два входа – на подземен гараж и на наземни. Интересно, не мисли ли??? Бариерата на наземните я бях вдигнала, че излизам. Явно малко им плащат, 1,5 лв. за зелена зона е скъпа работа или им закърняват крайниците от стоене, та 20 м да минат са много“, пише Теодора Тодорова в групата „Квартал Лозенец-София“ във фейсбук.

На Ризова подобно поведение не ѝ е чуждо. Преди години тя бе засечена да шофира в насрещното в еднопосочна улица.

А жителка на квартала разказва друг потресаващ случай.

„Цветанка Ризова през май месец щеше да ни отнесе с двете ми деца, докато пресичахме на ул. „Милин камък“, защото шофираше, говорейки по телефона в ръката ѝ. Изобщо не спря. Толкова бързо е карала, че за около 3 минути беше успяла през „Смирненски“ да обърне и пред 35-о качи мъж в колата си.

Тогава я спрях да я питам защо не намали дори, при положение че отдалече имаше видимост, че пресичам с две малки деца. Каза, че не ни е била видяла. Не се и учудвам, шофира с телефон в ръката. Дори не се извини. А колко пъти съм ѝ виждала колата оставена на средата на ул. „Добри Войников“, няма да коментирам“, възмущава се Нина Николова.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Столичен квартал пропищя от Цветанка Ризова (Снимка)"

Какво мислите?