Страсти бушуват на арената в „Игри на волята“ – оформи се първият любовен триъгълник (СНИМКИ)

Purvi luboven triugulnik v Igri na volqta

Както и предходните години, така и сега риалитито “ Игри на волята “ не разчита единствено на физическите съревнования, за да прикове интереса на зрителите. Много по-любопитни за тях са отношенията между играчите и по-специално – романтичните такива.

И ето, че не останаха разочаровани, защото вече се оформи първият любовен триъгълник в приключенското предаване.

Макар вчера да гледахме едва третия епизод от новия сезон, страстите между участниците вече са налице. Камерите първо хванаха Димитър Добринов да заглежда с интерес, къпещата се в морето Полина Пелипенко.

Димитър Игри на волята

Снимка: Фейсбук

Таньорката, която е наполовина украинка, наполовина рускиня, показва перфектно тяло по бански. „Поля е очарователна. Държи се мъжки, истинска амазонка“, сподели той.

Професионалният войник Димитър Добринов е бивше гадже със състезателката по плуване Малвина Бонева. Двамата се заговориха, че забелязват нова двойка в лагера на Гордите, която може малко по малко да отклони вниманието от тях. Това са Благой и Крамарска, които изглежда си стават все по-близки с всеки изминал ден.

Запитан за отношенията на Димитър към бившата му, той отрече да има нещо между тях.

Димитър и Малвина Игри на волята

Димитър подозира, че когато разбере за Поля, Малвина ще реагира

Снимка: Нова Телевизия 

„Заглеждам се по други жени“, призна той. И беше принуден да конкретизира: „По красивата ни украинка Пелипенко“

Професионалният войник обаче е наясно, че чувствата му може да засегнат Малвина и да й стане тъпо, макар вече да не са заедно.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Страсти бушуват на арената в „Игри на волята“ – оформи се първият любовен триъгълник (СНИМКИ)"

Какво мислите?