Страшна трансформация със Симона Пейчева! Вместо да се смири, тя не спира да се фука (Снимка)

Simona Peicheva ne spira da se fuka

Бившата гимнастичка Симона Пейчева не спира да се фука с придобивки

Националната ни състезателка по художествена гимнастика отврати преди време феновете си, като се взе за примадона, а останалите обиди на „простолюдие“.

Защото, видиш ли, тя носела само маркови дрешки и нищо по-ниско от луксозни аксесоари. Неща, които настоящата водеща не е придобила с лични средства и труд, а с парите на богатия си съпруг.

Както знаем, гъвкавата мадама разведе строителния бос Петко Петков, който имаше съпруга и дъщеря. С двете той от години не е поддържал връзка.

Не се знае дали бизнесмена е запазил отношенията си с дъщеря си, но пък гледа като свой сина на грацията от предишната й връзка. А и на Симона Пейчева не отказва нищо.

Семейството в момента е на море, а Симона Пейчева отново се изфука от плажа, този път със силиконовите цици, които й сложил мъжа й.

„Какво прави-струва тази хитруша Симона, ама не изпуска богатия си мъж от поглед. А го е направила, може моментално да го налази някоя златотърсачка, както тя направи преди време.

Сигурно му взима акъла в кревата и той я гледа като омагьосан“, дивят се близки до двойката.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Страшна трансформация със Симона Пейчева! Вместо да се смири, тя не спира да се фука (Снимка)"

Какво мислите?