Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Студен душ за новата фуста на Централен софийски затвор! „Шляпането“ от мъжагите за прокурорското синче от Перник няма да има край още 16 години
Студен душ за новата фуста на Централен софийски затвор! „Шляпането“ от мъжагите за прокурорското синче от Перник няма да има край още 16 години

Студен душ за новата фуста на Централен софийски затвор! „Шляпането“ от мъжагите за прокурорското синче от Перник няма да има край още 16 години

Ако не друго, на прокурорския син няма да му се налага да работи още много години, защото държавата ще го храни в Централен софийски затвор. Няма изгледи да излезе скоро от там, след като бяха повдигнати още обвинения срещу него.

Васил Михайлов е бил уличен в побой над В. В. на 12.05.2022 г. в близост до детска площадка в Перник. Установено е, че обвиняемият не е бил предизвикан по никакъв начин, но е причинил средна телесна повреда на главата на жертвата, като е отправил заплахи преди това.

Прокуратурата му е повдигнала ново обвинение и то е за нанасяне на побой по хулигански подбуди, вследствие на който има средна телесна повреда. Това е поредното обвинение срещу сина на прокурор Бисер Михайлов.

Той вече има цели осем обвинения и ако за всяко едно бъде осъден по 2 години, както може да се случи по закон, ще лежи цели 16 години.

Според последните информации престоят на 19-годишното „леке“ зад решетките се е превърнал в кошмар. Васко се е превърнал в новата жена на затвора. Понеже бил най-младият, който не е ром, едрите и здрави мъжаги го обожавали и често го навестявали в килията му.

Всичко това се случва с благословията на надзирателите, които ненавиждали Михайлов – младши. Преди да се започне тормозът над него, младежът заплашвал всичко живо, че ще го пребие, убие и направи какво ли не с него. Така на практика сам предизвикал „ощастливяването“, което сега му се прави.

Източник: Dir.bg

About Натали Славчева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*