Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Тази мощна смес на баба Гина от село Лехчево лекува всяка болежка безотказно, рецептата се предава от няколко поколения
мощна смес на баба Гина

Тази мощна смес на баба Гина от село Лехчево лекува всяка болежка безотказно, рецептата се предава от няколко поколения

Баба Гина Трифонова от село Лехчево споделя своята рецепта за здраве с готовност.

„Искам да помагам на хората, нека не се тормозят поне с болести“, казва баба Гина и разказва за една смес, която се прави в нейния род от доста поколения. На нея ѝ е била казана от нейната баба, тя пък я знаела от своята, предават от rabadu.com.

„Тази природна смес е страшно силна, няма човек, на който да не помогне“, твърди самата тя. И дава примери – болни са се отървали и от грип, и от пневмония. Изобщо сместа на баба Гина засилва неимоверно имунната система на организма. Както при повечето природни лекарства – прави се лесно. Трябва половин буркан мед, истински, а не захаросан, около 50 грама семена от коприва, два лимона, две глави лук и около 100 грама орехи, ако може да са млади.

Вижте и това: Какъв е цветът на урината: Oт цистит до рак. Важна информация за състоянието на организма

Орехите трябва да се нарежат на много ситно, може и направо да се намачкат в хаванче. Лукът се настъргва на ренде.

В купа поставете най-напред меда, после сока от двата лимона, настъргания лук, семената от копривата и накрая орехите. Цялата смес трябва да се разбърка много хубаво, да се прехвърли ч чист буркан и да се съхранява в хладилника. „Лекарство не съм видяла цял живот. Ще си харча парите по аптеките, то пък да не са ми много. Ям по 4-5 чаени лъжички от буркана половин час преди ядене. Това е. Няма да ви хване болест никога. Цялото село съм го лекувала с това чудо“, казва още засмяната баба Гина. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел.

И все пак от Ко4.бг ви съветваме преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина се консултирайте със своя лекар!

 

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*