Такава разкошна сватба не сме виждали: Щерката на Дарина Павлова се омъжи под огнен дъжд! (МНОГО СНИМКИ)

Shterkata na Darina Pavlova se omuji pod ognen dujd

Да, честно казано, такава сватба не сме виждали, освен, може би, в някой стар приказен филм… Дарина Павлова омъжи най-накрая дъщеря си Паола.

Казваме „най-накрая“, защото младоженците не само се обичат отдавна, но вече имат и своя син, който е на две годинки и се радваше искрено на щастието на мама и тате.

Щерката на Илия Павлов се врече във вярност на любимия си Ханс Хавиер в луксозна вила в Италия като преди това премина ритуалът в една от най-големите катедрали в Рим.

Красота, стил, изящество и да – много пара – това обрисува пищната и луксозна церемония, на която бяха най-близките хора на младоженците и техните семейства. Както знаем, Марта Вачкова е сред най-добрите приятелки на Дарина Павлова и това се потвърди, защото тя отново бе сред поканените, заедно с дъщеря си Рада.

Младоженците се целуваха под прелестта на огнен дъжд, който превърна всичко в шеметна приказка, а гостите чуха и видяха типичните български народни песни и танци – Мадам Мулти се постара да внесе от нашенската душевност на празника.

Честито на младоженците и нека любовта им да бъде винаги жива!

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Такава разкошна сватба не сме виждали: Щерката на Дарина Павлова се омъжи под огнен дъжд! (МНОГО СНИМКИ)"

Какво мислите?