Home » ЗА ДАМИТЕ » Тлъстинките по коремчето! Е отървах се! Добре, че съседката ми я каза! Уникална напитка!
Тлъстинки по корема

Тлъстинките по коремчето! Е отървах се! Добре, че съседката ми я каза! Уникална напитка!

Функцията на черния дроб е да се отстранят опасните токсини от тялото. Ако имате твърде много токсини, които се натрупват в тялото ви, черният дроб работи извънредно, за да се отстранят вредните токсини.

Когато има натрупване на токсини в тялото трябва да работим много усилено, за да ги отстраним. Токсините са в резултат на промени в начина на живот и лошите хранителни навици, като по този начин тялото ни се нуждае от нашата помощ и подкрепа в детоксикацията.

Можете да започнете с една напълно естествена напитка за детоксикация, която ще премахне токсините от тялото ви и ще ви предложи основни хранителни вещества за стимулиране на имунната система и обмяната на веществата.

Напитката ще помогне на тялото ви да усвои хранителните вещества от храната по-добре и вие няма да получите никакви допълнителни килограми. Не само, че напитката ще премахне мазнините в стомаха, но и тя ще ви помогне при различни заболявания, като сърдечно-съдови заболявания, диабет тип II и високо кръвно налягане.

Необходими съставки:

Половин лимон
1 краставица
1 чаена лъжичка настърган джинджифил
1 връзка магданоз
1/3 чаша вода

Как да я направим?

Добавете всички съставки в кухненския робот или блендер и ги направете на гладка хомогенна смес. Консумирайте така приготвената напитка всеки ден преди лягане. Вие ще забележите, че коремните мазнини ще намалеят значително само в рамките на няколко седмици след редовна консумация.

Опитайте и споделете с вашите приятели постигнатите резултати!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?