Горещи новини

Това е Съдба: СЕДЕМ знака, че сте срещнали своя спътник за цял живот:

Sedem znaka che shte sreshnali svoqta polovinka

Щастливата връзка изисква усилия и от двамата партньори, но в замяна носи радост, удовлетворение и емоционално благополучие.

И това не опира до късмет. Това е ежедневна работа.

Това е двупосочна улица. Ако откриете признаците, изброени в тази статия, във връзката ви с партньора ви, вашата двойка има много добри шансове да живее щастливо досега…

Честност – към себе си и партньора.

Ключът към искрените и трайни връзки, в които няма място за пропуски, тайни и в които не зрее недоверие и не се заражда ревност.

Уважение към свободния избор на партньор.

Дори то да е различно от вашето, както и границите на неговото интимно и лично пространство. Това означава, че уважението идва от самоуважението на човека. Тоест, важно е да разберете и приемете модел, който включва поставяне на собствените ви интереси на първо място. Това често е грехът да се поставят на първо място интересите на избраните, децата и родителите, като по този начин се бърка самоуважението с приоритизирането.

Доверието идва от самоуважение, честност

Създава безпрепятствен обмен на енергийно и информационно ниво, позволявайки на всеки партньор да се отвори максимално във връзката.

Отговорността е способността да разпознаваме стойността на взаимоотношенията…

… и желанието да ги съхраним и увеличим, като се грижим за чувствата на другия. Отговорността е качеството на зрелите взаимоотношения, когато личните интереси не противоречат на общите. Всеки мъж, който уважава себе си, носи отговорност за своята жена, нейното физическо и психо-емоционално състояние.

Грижата е неразделна част от една хармонична връзка.

Грижовността е способността да се проявява отговорност, чувствителност и внимание в полза на партньора и семейството. Важно е да не се бърка грижата с настойничеството и особено свръхзащитата, която крие мания и страх от загуба.

Равенство в правата и задълженията, поети доброволно и отговорно.

Това означава, че всеки има право на себеизява и себеутвърждаване, макар и не за сметка на другия. А доброволно поетите задължения не трябва да бъдат строго фиксирани, а отчасти са покана за съвместно изграждане на семейство, като пример за взаимно обслужване.

Йерархията е ключово понятие в хармонията на взаимоотношенията.

Без да се приеме водещата роля на мъжа и движещата роля на жената, която го следва – нейният съпруг, не е възможно да се изгради здрав и хармоничен съюз, защото ще има постоянна подмяна на понятията и промяна на ценностите поради за увреждане на самочувствието.

Какъвто и да е вашият мъж, не му отнемайте инициативата и първенството на избора.

Каквато и да е вашата жена, дръжте се като мъж, показвайки и потвърждавайки с действията си готовността и способността си да решавате текущи проблеми и трудности и винаги бъдете нейната физическа и особено емоционална опора.

И не забравяйте, че вашето щастие е в общите ви усилия.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Това е Съдба: СЕДЕМ знака, че сте срещнали своя спътник за цял живот:"

Какво мислите?