Новините на фокус
Home » ЗА МЪЖЕТЕ » Тодор Славков: „Тези, които преди над 30 години викаха „Кой не скача, е червен“, сега ровят по кофите за боклук
Тодор Славков: „Тези които преди над 30 години викаха „Кой не скача е червен“ сега ровят по кофите за боклук

Тодор Славков: „Тези, които преди над 30 години викаха „Кой не скача, е червен“, сега ровят по кофите за боклук

Тодор Славков все още не приема капитализма и никога няма да го приеме. Според него времето на дядо му Тодор Живков и управлението му са били истинското добро за страната ни.

Малък Тошко строго осъжда всички, които някога бяха на „сините“ митинги и към днешна дата ги намира за глупаци. „Тези, които преди над 30 години викаха „Кой не скача, е червен“, сега ровят по кофите за боклук, смята синът на покойната Людмила Живкова.

Той е бесен от факта, че не се оценява достатъчно времето на соца, защото тогава България е просперирала, а сега запада с пълна сила.

„Нямаше банани, да, ето ви ги сега, яжте си ги, но по онова време нито един, подчертавам – нито един човек не ровеше по кофите за боклук, а вижте сега как е.“, казва Малък Тошко, пише Novini.bg.

„Не се оцени това, което направи дядо ми за България. Погледнете жилищните блокове, паркингите пред тях. Сега как строят сградите, няма къде да си спреш колата, а дядо ми мислеше за всичко. Той беше човек, който наистина обичаше българския народ. Много го заболя, когато го предадоха и когато видя как хората го хулят“, твърди синът на Батето.

Малък Тошко беше ярък противник на режима на Бойко Борисов, но не одобрява и този на Кирил Петков. Според него русофобията на Просто Киро ще закопае България и за това ще платят българските граждани.

Тодор Славков одобрява единствено Румен Радев от всички политици днес. Според него президентът е единственият, който се държи така, както подобава на държавен глава, на когото му пука за народа.

Относно войната в Украйна, Славков отказва да коментира, но наскоро се разбра чия страна заема и тя, разбира се, е на Русия. С видео Малък Тошко изобличи лъжата на БНТ, че украинската армия е стигнала до руската граница.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

One comment

  1. ИСКРЕН ИСКРЕНОВ

    МНОГО Е ПРАВ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*