Този мъж никога няма да изостави Десислава!(Певицата го показа+снимки)

Този мъж никога няма да изостави Десислава!(Певицата го показа+снимки)

Десислава е една от певиците, която публиката обожава

Изпълнителката с ангелския глас наскоро я настигна огромно щастие. Само на 45 тя прегърна първородната си внучка, кръстена на нейно име. Тя е плод от любовта на големия й син Майки и неговата половинка Анджела.

Въпреки това щастие, на блондинката не й върви и не й върви в любовта. Тя имаше връзка с ММА боецът Светлозар Савов-Зарко, който бе по-малък от нея.

Деси го хранеше, гледаше и вкарваше в обществото, а за благодарност Зарко въртеше паралелни връзки с ученички и плеймейтки.

В един момент Десислава се осъзна и сложи край на агонията със здравеняка. Според слуховете, след краха на отношенията с поп фолк дивата, Зарко се пропил и не спирал да търчи след фусти.

След това тя завъртя любов с боксьора Благой Найденов, Малката Кобра.Връзката с него скара майка и дъщеря,  а родителката й я обвини,

че отново си е хванала поредния „недорасляк“ и „хрантутник“, който бе с близо 20 години по-млад от нея. От връзката им се роди сина Борис, а двамата след серия изневери от Благо, се разделиха.

След това Десислава не се е показала с нов мъж до себе си. Но въпреки натоварения си график през лятото, многобройни участия  и концерти по морето и в страната, тя винаги е с малкия си син.

„Любим момент на любимо място“, написа Деси под фотото, където се е щракнала с малкото си момче. Двамата се радват на морска ваканция, а Борис видимо е пораснал.Снимката събра хиляди лайкове.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Този мъж никога няма да изостави Десислава!(Певицата го показа+снимки)"

Какво мислите?