Home » КЛЮКАРНИК » Тони Димитрова е съсипана! Ужасни неща в живота й вкарват певицата в болница
Тони Димитрова е съсипана! Ужасни неща в живота й вкарват певицата в болница

Тони Димитрова е съсипана! Ужасни неща в живота й вкарват певицата в болница

Тони Димитрова не се радва на добри дни. Не тръгна добре годината за нея, тъй като скандалите от миналата продължават.

Певицата е в голям конфликт със свой бивш продуцент. В момента двамата водят съдебни битки помежду си. Той настоява, че тя не може да пее песните, които са били създадени по време на съвместната им работа.

Ако бъде доказана вина на Тони, която е пяла многократно такива песни, я чака солена глоба. На всичкото отгоре може да влезе в затвора, ако не успее да си плати санкцията.

Не й стигат тези проблеми, а на всичкото отгоре и от НАП са се активизирали срещу изпълнителката на „Ах, морето”. От седмици й правели непрестанни проверки и се ровели в данъците й години назад.

Димитрова изживявала много тежко разследванията на МВР и НАП. Всеки ден била с високо кръвно и постоянно под напрежение, че може адвокатът й да звънне с лоши новини.

Финансовото положение на певицата не било изрядно. Покрай пандемията и хиперинфлацията голяма част от спестяванията й се стопили, а докато траеше Ковид-кризата, нямаше и много участия, което се отрази негативно на джоба й.

На всичкото отгоре от една година насам бургаската прима не е на себе си заради смъртта на брат си. Това направо съсипа певицата.

Имайки предвид всичко това, нищо чудно, че Тони е стресирана и много притеснена. Близките й дори се опасявали това й състояние да не я отведе до болница.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?