Горещи новини

ТРУС: Палавата Валерия Дакова от „Ергенът“ се съблече отново! (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Valeriq ot Ergenyt se subleche

Надали е нужно да питаме помните ли Валерия Дакова от третия сезон на „Ергенът“. Че как се забравя такава гореща фурия, а?!

Вал определено беше най-яката мацка в имението, но и най-щурата, а на Алек Младенов малко му остана да я оправи в морето – помним скандалния епизод, в който тя излъга останалите моми, че синеочкото е проникнал в нея във водата…

Сигурни сме, че едва ли ще се намери мъж, който не би искал да „проникне“ във Валерия, но и тя е достатъчно хитра, за да знае как най-добре да използва това, което има – а именно сексапила си.

Днес Дакова отново разпали страстите в нета като цъфна съблечена и показа уникалното си дупе. Тя рекламира цветно боди, знаем, че работи като модел, но кадърът развихри въображението на мъжете.

Косата на Вал е сплетена на две плитки, което й придава излъчване на лолитка, а едновременно с това и на Жената Вамп. Потребители се чудят дали сладураната си е намерила гадже след формата, защото определено с лигавия Алек не я виждаме.

А и тя самата здраво го накова след финала като заяви, че Младенов не само не е мъж, но явно е и кофти човек, щом причини такова унижение на Магдалена Томова и Надежда Вишева.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "ТРУС: Палавата Валерия Дакова от „Ергенът“ се съблече отново! (ГОРЕЩИ СНИМКИ)"

Какво мислите?