Трябва да роди всеки момент, а я смазаха: Мари на Гала не е на себе си! (подробности + СНИМКИ)

Mari na Gala ne e na sebe si

В много напреднала бременност е дъщерята на Гала – Мари Будева и, както се казва, очаква се да роди всеки момент. Вместо да е спокойна и щастлива обаче, младата жена не знае на кой свят е след силен „шамар“.

Не, нито я е ударил партньорът й Константин, нито Гала нещо е превъртяла. „Ударът“ по Мари е словесен, но като знаем колко силно чувствителна е тя, сещате се как го е приела.

След като пусна поредните си хепи бременни снимки в нета, Марито очакваше лайкчета, сърчица, радостни емотикони и благопожелания. Е, разбира се, че имаше и такива, но това, което буквално я отнесе и я просна на земята, беше злобният коментар „Много си дебела, спри да ядеш!“.

Да, точно това й бе написано, най-вероятно от хейтър или обикновен тъпак, но се видя от цялата мрежа. Само малоумник би казал на жена с дете в корема си да спре да яде – а как ще се храни бебето, идиоте?! Но въпреки откровената глупост, Мари Будева я е приела тежко.

Близки до нея хора разказаха, че много е плакала и дори Гала се е видяла в чудо, докато я утеши. „Не може да има такива злобари! Та те не вредят само на Мари, стресът влияе и на плода“, възмущават се хората и с право.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Трябва да роди всеки момент, а я смазаха: Мари на Гала не е на себе си! (подробности + СНИМКИ)"

Какво мислите?