Горещи новини

Туркиня плени сърцето на Гришо (СНИМКИ)

Туркиня плени сърцето на Гришо (СНИМКИ)

Най-известният български тенисист Григор Димитров отново привлича внимание не само със своите спортни успехи, но и с личния си живот.

Според британските таблоиди новата му любов е родената в Турция красавица Екин-СуЧулчулоглу. Според публикация в „Mirror“ Григор и Екин-Су са започнали да се срещат, след като били запознати чрез общи приятели.

Екин-Су е популярна фигура във Великобритания, където живее от 10-годишна възраст. Тя се е утвърдила като успешен модел и телевизионна звезда, а най-големият ѝ успех досега е победата в риалити шоуто „Островът на любовта“. Въпреки че двамата се опитвали да запазят връзката си далеч от прожекторите, те били забелязани заедно в Лондон, Париж и Монте Карло.

Чулчулоглу е на 30 години, а Димитров, който наскоро навърши 33, няма официална връзка от известно време след раздялата си с румънската актриса и модел МадалинаГенеа. Интересен факт е, че преди срещата си с Григор Екин-Су е имала роман със своя колега от Островът на любовта“ДавидеСанклименти, с когото се разделила миналото лято.

Въпреки опитите им да останат незабелязани двойката все пак била уловена от любопитни погледи в Париж. Според свидетели Гришо и Екин-Су изглеждали щастливи и спокойни, разхождайки се заедно и дори правейки снимки с фенове. Очевидци разказват, че двамата се държали приятелски един към друг, като привличали вниманието на околните, но се опитвали да останат дискретни.

Историята на любовния живот на Григор Димитров винаги е била обект на интерес. Преди Чулчулоглу Григор е имал няколко публично известни връзки, включително с руския модел и тенисистка Мария Шарапова, както и с американската певица Никол Шерцингер.

Интимните му отношения с известни жени не само го държат в светлината на прожекторите, но и често предизвикват бурни реакции сред феновете. Тази нова любовна афера с Екин-Су е поредната страница в романтичната биография на Гришо, която продължава да интригува обществото почти толкова, колкото и самата спортна кариера и постиженията на тенисиста.

Дали ще направи връзката си туркинята официална, или ще продължи в търсенето на любовта и след нея, предстои да разберем.

 

  Григор и Екин-Су са започнали да се срещат, след като били запознати чрез общи приятели.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Туркиня плени сърцето на Гришо (СНИМКИ)"

Какво мислите?