Горещи новини

Тя му даде дете и цялото си сърце, а той го стъпка: Докато Зоран люби новата си, Силвия Петкова се състари от мъка! (СНИМКИ)

Silviq susipana zaradi Zoran

Двамата бяха пример за любов, която изглеждаше, че ще трае вечно.

Тя го наричаше своето „всичко“, но ето че „всичкото“ спечели един риалити формат и се помисли за божество… Силвия Петкова и Зоран Петровски живееха чудесно, докато той не си тръгна с победата, славата и парите от „Сървайвър“. После стана страшното за нея.

Вместо да построи мечтаната къща за семейството си, както многократно заявяваше, Зоран взе, че се влюби. В засукана и много красива перуанка. И напълно забрави за любовта си към Силвия, която не му е изневерила дори с мисъл, категорични са нейни колеги и приятели.

И това си личи. Днес Петкова е сама на почивката си, докато Зоран е със сина им и любовницата си. Той не се поколеба да й се обясни публично в любов преди дни, снимайки я край морето. През ум дори не му мина, че това ще е поредният нож в сърцето на Силвия.

Днес Петкова пусна снимки – уж радваща се на юлското слънце, но всички забелязаха, че никак не изглежда радостна. Напротив – тъгата е белязала погледа и лицето й, което е видимо състарено и посърнало.

„Яд ни е да я гледаме така. Силвия, която грееше до Зоран, само им вижте снимките преди – като слънце беше в лицето, сияеше… а сега… Дано да си намери по-скоро достоен мъж, за да забрави тази подла свиня. Такъв се оказа мъжът й“, гневят се аверите й.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Тя му даде дете и цялото си сърце, а той го стъпка: Докато Зоран люби новата си, Силвия Петкова се състари от мъка! (СНИМКИ)"

Какво мислите?