Тя смята себе си за най-красивата жена в света и завоевателката на мъжките сърца-Вижте я и преди корекциите

Тя смята себе си за най-красивата жена в света и завоевателката на мъжките сърца-Вижте я и преди корекциите

Латвийците с право се смятат за много привлекателни жени, а една от тях, Виктория Уайлд, независимо призна себе си за най-добрата сред своите сънародници.

Една жена се смята за толкова красива, че другите започват да се съмняват дали тя разбира разликата между красота и грозота.

На 30 години Виктория е добре позната както в страната, така и в чужбина.

Тя получи признание благодарение на външния си вид, или по-точно благодарение на начина, по който го промени чрез различни пластични операции.

За първи път снимката на Виктория и нейната история се появиха в големи европейски печатни издания и оттогава мнозина започнаха да я следват в социалните мрежи, ентусиазирано гледайки жена, която приличаше повече на кукла, отколкото на човек.

Преди да започне да променя външния си вид, Виктория беше привлекателна, слаба блондинка и дори тогава мнозина я смятаха за красива.

Това не беше достатъчно за самата жена, тя реши да усъвършенства сътвореното от природата. Хирурзите дадоха ново лице на Виктория, уголемиха гърдите и бедрата й и направиха още доста манипулации.

Сега Виктория е убедена, че е модел на женска привлекателност.

Тя има много самочувствие и смелост. Въпреки факта, че външният вид на жената се оказа карикатура, тя самата е убедена в успеха и дори насърчава мъжете да напуснат партньорите си в живота заради нея.

Какво е накарало Виктория да направи драстични промени остава неясно, а самата жена не смята за необходимо да посвети другите в тази тайна.

Дали резултатът си е заслужавал рисковете, свързани с десетки операции, всеки решава сам, но Виктория е убедена, че е направила всичко както трябва.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Тя смята себе си за най-красивата жена в света и завоевателката на мъжките сърца-Вижте я и преди корекциите"

Какво мислите?