Удари дъното! Готвачката Божана е готова на всичко за фенове (вече готви и гола)

Bojana Kacarova gotvi gola

Риалити звездата втрещи последователите си, като се разсъблече в кухнята, видя Ко4

Нашумялата готвачка от „Мастършеф“, „Биг брадър“ и „Сървайвър“ Божана Кацарова лъсна гола. Провокативната мома развя силиконовите си гърди пред камерата без капка свян. Това стана на видеоклип в социалната мрежа инстаграм, докато Божана готви в кухнята.

Пред своите последователи палавата кулинарка обяснява как се приготвя селски пай. Най-ненадейно, докато реже продуктите, Божана вдига поличката си и показва голо дупе по тънки червени прашки. След това вдига и блузката си, а отдолу е без сутиен и всичко изскача на показ. Кацарова изобщо не се свени да развее имплантите си, при това в присъствието на мъж до себе си, който също участва в приготвянето на манджата.

Божана показва бомбите си
Божана показва бомбите си

„Откакто Ергенът спря да ме следва, ми паднаха гледанията“, жалва се Кацарова във видеото. Явно готвачката мисли, че като си покаже дупето и голите гърди, ще предизвика по-голям интерес в мрежите. След краткото разголване Божана все пак обяснява докрай рецептата си.

„Артишок от буркан може да слагате на всичко“, съветва готварското гуру.

Готвачката има стегнато дупе
Готвачката има стегнато дупе

Божана е родена в София преди 35 години. Учи и живее в Нидерландия в продължение на 9 години. За да изкарва пари, чисти в заведение за бързо хранене, разнася вестници и гледа малки деца. Манията по готвенето наследява от майка си и баба си. През 2016 година се връща в България с цел да си извади американска виза.

Една вечер се среща с актрисата Рая Пеева, която е гадже на Явор Бахаров. Двете се напиват в някакъв апартамент, а на сутринта пускат тв приемника. Точно в този миг на екрана се завърта реклама за третия сезон на „Мастършеф“.

Рая навива приятелката си по чашка да се запише на кастинга. Одобряват я, а Божана печели формата.

Миналото лято Божана претърпя ужасен инцидент, за който самата тя призна: „Бях надрусана и пияна, не разбрах, че съм си счупила крака си“.

България днес

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Удари дъното! Готвачката Божана е готова на всичко за фенове (вече готви и гола)"

Какво мислите?