Горещи новини

Удряше ме, бъркаше ми в устата да спра да викам!

Удряше ме бъркаше ми в устата да спра да викам!

Втора жена се оплака, че е пребита от ресторантьора от Бургас Тодор Апостолов, след като сигнал за побой бе подаден и от сервитьорката от заведението му в ж.к.“Меден рудник“ – Цонка.

В началото на септември той бе арестуван, когато неговата служителка се оплака в полицията, че е с разбит нос и откачено чене, в следствие на ударите, нанесени от Тодор. Тогава той обяви твърденията й за „безпочвени лъжи“, които уронвали авторитета му.

Броени дни по-късно се появи още една негова жертва – отново жена. Тя е била пребита от бизнесмена през 2022 година, но не е мълчала – изкарала си е медицинско и вече е успяла да го осъди.

С решение №315 от 14 декември 2023 година на Окръжния съд в Бургас той е признат за виновен на последна инстанция в нанасянето на телесна повреда на Десислава Спиридонова.

„Работих при Тодор Апостолов от октомври 2020 година до юни 2022 година. В магазин „Париж“ – на ъгъла на ул.“Михаил Лермонтов“ и бул. „Алеко Богориди“ бяхме като съдружници. Няма да крия, че имахме връзка. Впоследствие обаче аз взех решението да се разделя с него, защото видях притеснителни неща в поведението му“, разказа Спиридонова пред „Флагман“.

„Въпреки това, в магазина бяхме инвестирали време и пари и се опитвахме да работим заедно. На 16-ти май 2022 година отидох за втора смяна в магазина. Той дойде и изведнъж избухна – започна да ме обижда с думи, които не бих желала да кажа. Помолих го да спре и Тодор изведнъж се нахвърли върху мен и започна да ме бие. Стана за секунди! Нямаше никакви индикации, че ще го направи. Изведнъж избухна и ме нападна с юмруци – агресивно и брутално. Сякаш срещу него бе здрав мъж, а не жена“, допълни жената.

Имала отоци в дясната страна на челюстта, разкъсване под езика и удари по главата.

„Ударяше ме многократно, дори когато бях паднала. Бъркаше ми в устата да спра да викам. От там са разкъсванията ми. Тодор тренира бокс и знае как да удари. Беше много тежко. Успях да го осъдя. Присъдата е административна, защото до онзи момент не бе осъден. Но решението е влязло в сила и мога да кажа, че осъдих един побойник.

Според мен това е човек с неуравновесена психика. Не може от напълно нормално състояние да премине в крайности. Впоследствие се опита да ми се извини. Твърдеше, че не помнил как това нещо се е случило, което не считам нито за нормално, нито за мъжко поведение. Просто психиката му не издържа на моменти“, каза още Десислава.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Удряше ме, бъркаше ми в устата да спра да викам!"

Какво мислите?