Горещи новини

Фики ГАЗИ ЗАКОНА, закопчаха го (Ексклузивни снимки)

Фики ГАЗИ ЗАКОНА закопчаха го (Ексклузивни снимки)

Нагло гази закона големият син на Тони Стораро – Фики.

Хитовият изпълнител бе засечен от екип на „България Днес“ как прави няколко нарушения, докато е по задачи и пазар със семейството си. Всичките погазвания на закона от страна на чалга идола се случват в центъра на София. И то в рамките на само няколко часа.

Фики показва фитнес тяло и бърза като звяр кола
Фики показва фитнес тяло и бърза като звяр кола
Но... хвърля фасове през прозореца
Но… хвърля фасове през прозореца
Мацката му е отслабнала и по-секси от всякога
Мацката му е отслабнала и по-секси от всякога

Фики бе хванат, докато излиза от паспортната служба в столицата, която се намира в близост до Лъвов мост. Той е в компанията на жена си Гюлджан и тяхната женска рожба Елсем. Първородното дете на двойката – малкият Тони, сигурно е на градина по това време и затова липсва от семейната разходка.

Още при спирането си, за да е близо до паспортното, Фики паркира неправилно на булевард „Мария Луиза“. Огромният му джип „Мерцедес“ излиза от очертанията и е спрян така, че леко дори да пречи и на завиващите надясно.

Гюлджан също се е фитнала и е в прекрасна форма
Гюлджан също се е фитнала и е в прекрасна форма
Двамата излизат с торби нови дрехи
Двамата излизат с торби нови дрехи
Певецът се запътва към джипа си
Певецът се запътва към джипа си

След като набързо приключва в държавната институция и най-вероятно семейството е подменило своите паспорти, Фики и двете най-любими жени в живота му, яхва мощния джип и с газ тръгва към пъпа на София. Още с влизането във возилото за няколкостотин хиляди лева, Стораро пали цигара, въпреки че детето му е на задната седалка. Изпълнителят на „Патенце“, „Вертолета“ и други хитове набързо дръпва фаса и го хвърля на пътя, докато шофира.

Впечатление прави, че цялото предно стъкло на мегатузарския джип на Фики е разцепено на две. Това е тежко нарушение. И ако певецът бъде спрян, го грози немалка глоба, гласи законът за движение по пътищата.

Минути по-късно Фики, съпругата му Гюлджан и малката Еслим са пред тузарски магазин в идеалния център на София. Чалга идолът успява да намери място пред скъпарско ателие за дрехи и паркира синия звяр. Малко след като са влезли за пазар, пред джипа на Фики се озовават служители на градска мобилност. Внимателно оглеждат лъскавия джип, след като му поставят скоба – сигнал, че Фикрет не е платил зона.

Служители са му сложили скоби
Служители са му сложили скоби
Звездата не се притеснява от нарушенията
Звездата не се притеснява от нарушенията
Кара със спуканопредно стъкло
Кара със спуканопредно стъкло

В това време Стораро и любимата му най-спокойни си пазаруват. И над час по-късно излизат от магазина с няколко торби в ръка.

Фики отваря багажника, поставя чантите с мегаскъпи дрехи и чак едва тогава забелязва скобата. Вместо да се обади на служителите на реда, за да я махнат и освободят колата, Фики решава да тръгне на разходка из „Витошка“, а колата му да си стои паркирана в идеалния центъра на София, макар и „заключена“.

Действията на певеца са често срещани сред мнозина. Те нарочно не пускат есемес, докато са спрели на зона, с ясната цел, че ще бъдат санкционирани от органите на реда. По този начин колата на Фики, а и на другите, които прибягват до този трик, ще е паркирана повече от допустимите 4 часа на пъпа на столицата. И така могат да се шляят из центъра, паркирали своята кола срещу скромните 30 лева.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Фики ГАЗИ ЗАКОНА, закопчаха го (Ексклузивни снимки)"

Какво мислите?