Филип Аврамов става политик?

Ficata stava politik

„Преди 50-годишнината ми ще направя нещо, което не съм си позволявал досега. На 9 август ще обявя новина, която ще е скандална и неочаквана. С нея ще призова за национално обединение. Мисля, че е крайно наложително, а хората имат нужда от промяна“

Това съобщи Филип Аврамов, говорейки за петото издание на летния културен фестивал „София Самър Фест“.

С това Фицата загатна, че най-вероятно ще се насочи към политиката. В предаването „На кафе“ по Нова тв актьорът говори за хейта в социалните мрежи и с други неща подсказа, че мисли политически.

„В реалния живот не се хейтим много, но по социалните мрежи сме № 1. Забелязвам провокации от страна на тролове и дори от нормални хора – каза Аврамов.

С оглед на обстановката в България и не само при нас, съм се мотивирал да направя нещо различно. Като наближавам 50 вече имам възможност да живея много повече по своите правила, отколкото по чужди. Вярата и отношенията между хората много се промениха.

Сега си давам сметка, че 15 години съм бил продукт на комунизма, а след това 30 на демокрацията. Не знам къде е по-добре, но заради тези разсъждения, съм решил да обявя голямо нещо“, допълни артистът.

BGDNES

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Филип Аврамов става политик?"

Какво мислите?