Фифи Узунова е най-горещата мед. сестра / СНИМКИ

Fifi Uzunova

Носителка на титлата Мисис България Елеганс е най-горещата медицинска сестра у нас. Познатата като Фифи Узунова моделка разгорещява страстите в социалните мрежи с провокативни снимки по евино облекло.

Нещо повече. Чаровната брюнетка поддържа през годините свой профил в платения еротичен сайт Онли фенс, в който традиционно разкрепостени жени публикуват откровени сексвидеа, снимки и нерядко порноизпълнения. Линковете към тях вече са неактивни, пише „България Днес“.

За тайнствената красавица се знае малко, защото след спечелване на короната няма кой знае колко богата информация за нея. В края на 2021 г. мацката сбъдва една от мечтите си и се сдобива с британски паспорт, а времето си често прекарва на Острова, демонстрирайки посещения в луксозни заведения и тузарски начин на живот.

Наред с това през миналата година горещата моделка се дипломира в Медицинския университет в София и минава през няколко държавни и частни болници, където практикува като медицинска сестра.

Дали това е част от задължителните студентски стажове или работа на договор, също не става ясно, но чернокосата пантера определено пръска сексапил и в болничните заведения, в които пребивава.

Горещата медицинска сестра демонстрира добри умения за подготовка на системи за вливане на пациенти и други болнични задължения.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Фифи Узунова е най-горещата мед. сестра / СНИМКИ"

Какво мислите?