Горещи новини

Франциска сяда на стола на Деси Стоянова в „Преди обед“

Франциска сяда на стола на Деси Стоянова в "Преди обед"

В подбора участват Мира Добрева и Неделя Щонова

Франциска Йорданова-Папкала сяда на мястото на водещата в „Преди обед“ Деси Стоянова.

Красавицата и съпругът й Томас Папкала бяха част от журито на „Денсинг старс“ по Би Ти Ви тази година.

Франциска се е явила на кастинг за шоуто заедно с Мира Добрева и Неделя Щонова. Продуцентът Георги Тошев обаче избрал Папкала.

Франциска и Томас си почиват преди новия сезон за танцьорката
Франциска и Томас си почиват преди новия сезон за танцьорката

Красавицата се вписва в описанието „майка, обича малини и скачала от високо“, което бе дадено преди дни от предаването. „Преди обед“ тръгва от 2 септември.

Франциска е на 19 г., когато заминава за Щатите. Тя отива в САЩ с договор да работи в студио за спортни танци, но скоро се разделя с партньор, с когото танцува. Изправя се пред трудността да търси нов човек за танците, при това в непознатата страна. Тогава се появява Томас, който е трикратен шампион по танци в родината си – Полша.

В "Денсинг старс" двамата бяха жури
В „Денсинг старс“ двамата бяха жури

„Чух, че тя си търси човек“, казва Томас, който по това време вече живее в Ню Джърси. Първата ни среща бе в едно студио на Бродуей, а тя закъсня“, казва той.

Любовта им обаче не била от пръв поглед. Двамата обикалят света като двойка и печелят ред награди заедно, а скоро след това стават и семейство. Имат двама синове – на 9 и 11 години. Децата се появяват, след като спират да се състезават активно.

Мира Добрева
Мира Добрева

В момента двойката живее във Варна, макар че може да избере и Ню Йорк. „Предпочитаме да пътуваме, когато се наложи, иначе от 2020 сме избрали морската столица“, с усмивка споделя Франциска. Красивата танцьорка се слави не само с прекрасно тяло и физически умения, но и с бързина на реакциите. За добрия изказ и премахването на паразитните „меки“ думи Франциска вече ходи на уроци и доста е напреднала.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Франциска сяда на стола на Деси Стоянова в „Преди обед“"

Какво мислите?