Home » БЪЛГАРИЯ » Фурор пред родилното във Враца! Циганска фамилия прибра новороденото си бебе с лимузина!
Фурор пред родилното във Враца

Фурор пред родилното във Враца! Циганска фамилия прибра новороденото си бебе с лимузина!

Зрелищно изписване на бебе, предизвика фурор пред болницата във Враца, съобщава BulNews.bg. Кадрите от радостното събитие се появиха и във Фейсбук, а под тях заваляха множество коментари.

Вчера съпругът и роднините на 17-годишна родилка от село Малорад, дошли да вземат майката и новороденото с бяла лимузина „Хамър“. Вълнението от появяването на новия член на ромската фамилия Кънчови от село Лесура било толкова голямо, че решили изписването на младенецът трябва да бъде бляскаво и запомнящо се.

Ето защо 24-годишният татко Вени пристигнал вчера пред болницата с лимузината и огромен букет цветя, за да прибере жена си и синът им, който се родил цели 4.2 кг. Колата обаче била толкова голяма, че едва се побрала в паркинга на МБАЛ „Христо Ботев“.

След като поел новороденото в обятията си, таткото, майката и цялата фамилия потеглили към Лесура, където преминали с много шум през селото.

Фамилията е известна в селото като спокойни и работливи хора, които държат фурна за хляб и магазин в центъра на населеното място. За няколко месеца в годината пък работят сезонна работа в чужбина.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?