Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Хайде на бас, че няма да го познаете! Той е известен новинар от bTV и Нова, но на тази ретро СНИМКА е неузнаваем!
Той е известен новинар от bTV и Нова

Хайде на бас, че няма да го познаете! Той е известен новинар от bTV и Нова, но на тази ретро СНИМКА е неузнаваем!

Той е един от любимите новинари в една от националните ни телевизии. Виждаме го на екрана всеки ден, но способни ли сме да го познаем на кадър, когато е бил дете?

В момента той не само е водещ на сутрешните новинарски емисии на Нова телевизия, но е и лице и емблема на медията. Досетихте ли се вече кой е?

Е няма да ви караме повече да чакате. Става въпрос за Богомил Грозев.

Той се присъединява към семейството на NOVA през 2013 г. Преди това има повече от 13 години журналистически стаж. Кариерата му минава през школата на радиото, печатните издания и телевизията. Работи в Дарик радио, сп. Тема, в. Сега и в. Банкер, докато не открива, че телевизията е неговото призвание.

Следват 6 години в bTV, където за пореден път затвърждава журналистическия си талант и бързо се доказва със задълбочените си икономически материали, живи включвания от бедстващи райони, както и с отразяването на теми в областта на строителството и транспорта.

В ефира на NOVA, освен лице на сутрешните новинарски емисии, продължава да бъде на мястото на събитията и да прави зрителите свидетели на най-важното за деня.

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*