Home » ЗА ДАМИТЕ » Хубави нови турски сериали
Хубави нови турски сериали

Хубави нови турски сериали

В тази публикация ще ви запознаем със сюжетите на няколко хубави и нови турски сериали, които са спечелили зрителския интерес.

Първият от тях е „Любов и синьо“. В него главният герой се казва Али. Той е добър човек, който мечтае за по-добър живот за себе си и е готов да направи много за това. Но засега той не е в състояние да промени нищо, тъй като излежава присъда дълго време в затвора за тежко престъпление, което не е извършил, а е поел вината на брат си. За добро поведение Али получава възможност за предсрочно освобождаване и след като излиза на свобода, той ще започне живота си отначало, като съвсем различен човек. След като напуска затвора, той среща Мави – младо и красиво момиче, което просто го очарова. Така Али започва да се грижи за нея с ентусиазъм, опитвайки се да я спечели. Упоритостта му дава резултат – момичето е унесено от него и между тях възниква взаимно чувство на обич. Но скоро шокиращата истина става известна – оказва се, че човекът, убит от брата на Али, е брат на Мави и когато тя осъзнава това отхвърля Али.

Следващата увлекателна поредица, която е част от представените нови турски сериали е „Новата булка“. Родената и израснала в Испания, Бела е истинска европейка, израснала в аристократични традиции. Тя има добро образование, страхотен вкус и отлични маниери. Но Бела търси сродна душа и я намира в млад човек на име Хазар. Тяхната любов, става по-силна и по-ярка от ден на ден. Хазар се решава на важна стъпка – представя Бела на семейството си и информира всички, че тя ще му бъде съпруга. Роднините възприемат момичето благосклонно, но за някои тя веднага се превръща във враг. Недоброжелателите са подготвили сериозни изпитания за Бела, но в името на любовта към Хазар момичето е готово да премине през всичко.

Друг нов турски сериал е „Плач“. Историята разказва за Кенан, който след като остава без родители, израства в сиропиталище. Един ден обаче съдбата му се усмихва. Той е осиновен от Азми Караоглу, който по това време е един от най-влиятелните и богати хора в Истанбул. Богаташът взема детето от сиропиталището и го отглежда в къщата си като свой собствен син. Заедно с Кенан, той отглежда и собствената си дъщеря на име Налян. Петнадесет години приятелството между децата расте, а когато порасват, това приятелство се превръща в любов. Никой от тях обаче не намира смелост да признае чувствата си, но появата в живота им на ужасен и опасен човек на име Илхан помага на младите хора да осъзнаят любовта си.

Следващият увлекателен нов турски сериал е Безмилостен град. Фамилия Карачай са заможно и богато семейство. Те живеят на брега на Босфора в огромно имение. В центъра на сюжета обаче е младежът Недим, който като дете губи способността си да ходи. Всичко става още по-лошо, когато героят губи баща си, но преди смъртта си, неговият брат Ага Карачай, обещава да се грижи за Недим. Той изпълнява последното желание на брат си и приема Надим като свой собствен син. Съпругата на Ага Карачай – Шениз обаче е против това и иска да се отърве от племенника на съпруга си. За нея синът й Дженк е най-голямата й слабост и е убедена, че Надим ще се превърне в съперник на собствения им син Дженк. Един ден главата на фамилията Ага Карачай, решава да ожени племенника си Недим, който е прикован към инвалидна количка. Той иска да му намери съпруга от Антакия, откъдето идват корените им. Така в сериала Безмилостен град влизат персонажите на самотната майка Сехер, двете и дъщери Джемре и Джерен. В същото време Дженк, синът на Ага Карачай, пристига от Америка.

Още един хубав нов турски сериал, за който ще ви разкажем е със заглавие „Човешка вина“. В него семейството на Джемал е в много тежко финансово състояние – баща му е болен, а за лечението му са необходими много пари. За да помогне на семейството, Джемал е принуден да работи дни наред, но е обикновен сервитьор и не печели много. Въпреки всичките му усилия бащата умира, но преди да това, казва на сина си, че има много богат чичо, който живее в Истанбул. Джемал се среща с чичо си и научава, че е един от най-богатите хора в града. Чичото предлага на племенника си голяма сума пари. Въпреки неодобрението на майка си, Джемал е принуден да я приеме, тъй като има много дългове, възникнали след лечението на баща му. Когато Джемал среща семейството на чичо си обаче, той среща и момиче, в което се влюбва от пръв поглед. Повече за сериала „Човешка вина“ може да научите от сайта turskiseriali.com.

Друг нов турски сериал е озаглавен „Самотни сърца“. След трагичната смърт на родителите си, малката Ася се мести да живее при леля си. Тя се отнася много добре с нея, но животът й е тежък. Освен Ася, тя има свой собствен син и няма достатъчно пари, за да издържа семейството. Когато Ася пораства се оказва, че трябва да се омъжи за Керем, който е израснал в богато семейство. Но поради факта, че майката на Керем е напуснала семейството, когато той е бил още малък, младежът е израснал като затворен и почти неспособен на взаимни чувства човек. Но Ася ще успее да се увери, че в сърцето му има парче любов и топлина за нея.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?