„Целувам я всеки ден“: 91-годишен мъж пише трогателен блог за съпругата си

91 godishen pishe blog za lubimata si

Как да запазим любовта след 70 години брак? Двойка, която наскоро отбеляза такава годишнина, има своя собствена тайна.

Британецът Джефри Уокър е щастливо женен за съпругата си Паулина вече 71 години. 91-годишен мъж толкова много обича жена си, че дори създаде страница, посветена на нея в социалната мрежа.

Той редовно публикува снимки на съпругата си – на една я виждаме в градината сред цъфтящи храсти, на друга пие чай, а ето ги заедно на фона на старинен замък и безкрайните зелени равнини на Англия.

съпрузи англия

Трогателните публикации на Джефри бързо привлякоха вниманието на интернет потребителите, когато местен жител започна да ги споделя онлайн, пише The Epoch Times. Много бързо страницата, която имаше едва няколкостотин последователи, стана популярна.

Сега Джефри има повече от 323 хиляди абонати и този брой се увеличава с всеки ден!

съпружеска двойка

Самият Джефри никога не е мечтал да стане блогър. Започва да публикува снимки на съпругата си, защото двамата им сина, дъщерята и повечето им внуци и правнуци живеят далеч и не могат да ги виждат често. Социалните мрежи помагат да поддържате връзка със семейството и да споделяте щастливи моменти от живота.

Съвместното пътуване на тази прекрасна двойка започва през 1950 г. Джефри и Паулина за първи път се срещат на опашка в киносалон и след това се виждат на танци. Преди Джефри да бъде изпратен на военна служба в Япония (трябва да прекара там 1,5 години), двойката решава да се ожени. Едва успяла да стане съпруга, Паулина остава сама 18 месеца, но не спира да чака съпруга си.

Паулина и Джефри

Според двойката, за повече от седемдесет години брак, те са преживели възходи и падения, но все още смятат брака си за щастлив. „Нямаме сериозни поводи за спорове. И когато остаряхме, съвместният живот стана още по-лесен“, казва Джефри.

Паулина сподели тайната на своето щастие: „Никога не си лягайте в леглото скарани“. Джефри се шегува в отговор: „Просто трябва да знаете няколко магически думи: „Съжалявам, Паулина, вината е моя“.

Освен това Джефри, който обича да гледа документални филми за дивата природа, каза нещо любопитно за албатросите: „Те винаги се целуват с допрени човки. Ние също се целуваме много. Всеки ден е пълен с целувки и прегръдки.“

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "„Целувам я всеки ден“: 91-годишен мъж пише трогателен блог за съпругата си"

Какво мислите?