Горещи новини

Цеци Красимирова: Дълго време слабините ми не се овлажняваха

Цеци Красимирова: Дълго време слабините ми не се овлажняваха

Откакто се раздели с мултимилионера Майкъл Струмейтис, Цеци Красимирова съвсем изтрещя, коментират фенове на смуглата красавица. Те забелязват, че от едно известно време моделката се държи неадекватно в мрежата, говори постоянно за Бог, опрощението, за „Божието Царство“ и „Божият план“.

А тези дни вече тотално изплиска легена, като разказа пред своите последователи за интимните си преживявания, писа Intrigi.bg.

Преди няколко месеца Цеци създаде собствена марка козметика, която рекламира през Фейсбук страницата си по доста странен и емоционален начин.

„Да си интимен с някого е повече от любов, повече от доверие. За твоите най-блажени преживявания, разгледай сайта ни“, гласи едно от най-обраните обръщения на Красимирова към аудиторията си.

Последното обаче изби рибата. „Скъпи приятели, искам да споделя едно специално преживяване, което стои зад създаването на интимния ни гел с натурални съставки.

От дълго време търсех перфектния продукт, който хидратира, успокоява и нежно почиства, без да дразни деликатната зона. След много опити и разочарования, реших да създам свой продукт. Ароматът на малина с пипер прави употребата му истинска наслада за сетивата”, увлича се в подробности Цеци.

Тя разказва пред своите фенове как дълги години не е откривала подходящ продукт, който да я овлажни отдолу и да успокои „най-милото й“.

„Явно Биг Майк не е бил достатъчно „биг“, щом толкова години нищо не е успяло да хидратира слабините на Цеци“, гъбаркат се в нета.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Цеци Красимирова: Дълго време слабините ми не се овлажняваха"

Какво мислите?