Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Чудо осени България! Сляпо момиче прогледна в скалния параклис „Света Петка“ в Трън пред очите на десетки!
Сляпо момиче прогледна в скалния параклис

Чудо осени България! Сляпо момиче прогледна в скалния параклис „Света Петка“ в Трън пред очите на десетки!

Сляпо момиче прогледна навръх празника на Съединението. Чудото се случило на скалния параклис „Света Петка“ в град Трън пред очите на десетки свидетели.

Благата вест се разнася от уста на уста от хората в Трън. Проглеждането на момичето станало точно на кръста, който е монтиран в скалата над параклиса.

Преди това детето посетило святото място заедно със своето семейство, където се изпълнил ритуал за молитва Света Петка да помогне за проблема. След него момичето преминало през пролаза, който е в непосредствена близост до пещерата, съобщава zapadno.com.

През него незрящото дете стигнало до върха на скалата, където е кръста. Там то се хванало за него, за да се помоли и в същия момент очите му се отворили. Чудото било толкова силно, че момичето започнало да вика и плаче от радост.

Посетителите на скалния параклис първоначално се стреснали на виковете от възвишението, но след като разбрали за проглеждането на сляпото дете онемели.

Момичето, което прогледнало, и нейното семейство са от Северозападна България. Пристигнали вчера в късния следобед специално до скалния параклис „Света Петка“, за който разбрали от тяхна родственичка, която живее в Трънско. След станалото чудо семейството на детето се заканило, че ще направи голямо дарение за скалния параклис.

За никого в град Трън не е тайна, че в скалния параклис стават чудеса, които са помогнали на много хора. Не са малко свидетелите на такива чудеса, които с вълнение разказват такива истории.

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?