Шеф Виктор Ангелов направи нови разкрития за „Хелс Китчън“: Шоуто навлиза в решаващ етап

Шеф Виктор Ангелов направи нови разкрития за „Хелс Китчън“

Шеф Виктор Ангелов разкри какви са впечатленията му от участниците в шоуто, научи ko4.

Шеф Виктор Ангелов направи нови разкрития за „Хелс Китчън“. В момента шоуто навлиза в решаващ етап, а битката за победата става все по-ожесточена. „Да, шоуто навлиза наистина в решаващ етап – останаха финалистите, които ще се борят за голямата награда. Вече са най-добрите от добрите и предстои тепърва да видим доста оспорвани моменти.

Няма да крия, че и аз ставам още по-взискателен към тях, защото само така мога наистина да ги провокирам да покажат най-доброто, на което са способни“, споделя Ангелов, пише trud.bg. „Очаквам от тях да бъдат още по-отговорни, да проявяват много повече умения, хъс, увереност и да се превърнат в хладнокръвни професионалисти в моята кухня. Истината е обаче, че конкуренцията между тях е жестока и когато облекат черните куртки, те отново стават индивидуалисти, но едновременно с това трябва да носят отборния дух и да са „заедно като един“, казва още шеф Ангелов.

Победител

„Истината е, че всеки един от тези, които сега са с черните пагони, може да спечели 100-те хиляди лева и да стане част от моя екип. В шоуто вече няма място за посредствени готвачи“, разкрива още Ангелов.

Той разкрива също, че е доста взискателен. „Взискателен съм, а дали съм строг, трябва да отговорят хората около мен. В моите очи не съм достатъчно строг, като се има предвид, че понякога се случват пропуски и в трите ми кухни. За мен най-важното е постоянството. Затова и ежедневно се старая да бъда във всичките си ресторанти, така мога да констатирам слабостите и да мотивирам хората да стават още по-добри“, казва Ангелов.

Той разкрива и какви са впечатленията му от финалистите в „Хелс Китчън“. „Това са най-ерудираните, психически устойчиви и умеещи, чисто кулинарно участници. Естествено, че са най-добрите, иначе нямаше да са финалисти в „Хелс Китчън“. Най-интригуващото в шоуто е, че от самото начало и на мен не ми е ясно кой е най-добрият готвач, въпреки моята експертиза и дългогодишен опит. Има участници, които в началото смятам, че са с голям шанс да стигнат до финала, но в хода на състезанието се оказват психически слаби и не оцеляват. Има и такива, които ме изненадват докрай. Така че, това е със сигурност – победителят винаги е изненада“, разкрива още шеф Ангелов.

kliuki.ws

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Шеф Виктор Ангелов направи нови разкрития за „Хелс Китчън“: Шоуто навлиза в решаващ етап"

Какво мислите?