Щастливец! Ето я красивата и 22 години по-млада съпруга на Милко Калайджиев на плажа (СНИМКИ)

Milko Kalaidjiev s po mladata si jena

Едва ли има по-достоен носител на титлата „Най-известният мустак на републиката“ от доайена на поп-фолка, Милко Калайджиев. Освен забавен и добряк по душа обаче, той е и прекрасен музикант, открил за поп фолка не един и два таланта.

Безспорно певецът от Свиленград е една от най-чаровните и позитивни светски личности у нас, което е причина и по негов адрес хейт почти да липсва.

Така де, кой може да намрази това ведро същество?!

Сигурни сме, че същото мисли и жена му, която не просто продължава да е с него, а и явно й се отразява положително. Знаем, че Милко Калайджиев и Маргарита Калайджиева са заедно от вече почти 30 години, а разликата във възрастта им е цели 22 години. „Та той я е взел още бебе“, шегуват се почитатели.

Прави впечатление обаче, че Маргарита си е останала естествена и не се е „наджукала“, нито наблъскала с филъри или силикони като голяма част от „популярните“ у нас. А и защо й е, след като мъжът й я обича такава, каквато е, без да гледа с коя „клонирана муцуна“ да я смени…

Маргарита Калайджиева

Снимка: razkritia.com

Тези дни Марги пусна снимки от плажа, на които е с приятелка и видимо се забавляват. Милко не е до тях, защото вероятно има ангажименти, но той изобщо не ограничавал жена си и не й се бъркал къде и с кого ходи.

Милко Калайджиев съпруга

Снимка: razkritia.com

„Имат си пълно доверие, а и как ще я върже тая млада жена?!“, смеят се негови авери. Вижте и самата Маргарита – тя е дамата с шапката.

Маргарита Калайджиева на плажа

Снимка: razkritia.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Щастливец! Ето я красивата и 22 години по-млада съпруга на Милко Калайджиев на плажа (СНИМКИ)"

Какво мислите?