Home » БЪЛГАРИЯ » Ще има ли предсрочни избори? Волен Сидеров поиска оставката на „командира“ Валери Симеонов!
Волен Сидеров поиска оставката на Валери Симеонов

Ще има ли предсрочни избори? Волен Сидеров поиска оставката на „командира“ Валери Симеонов!

След като по-рано днес лидерът на АТАКА Волен Сидеров скастри вицепремиерът Валери Симеонов за комплексарските му искания и заяви, че това са изнудвачески хватки, сега Сидеров продължи с коментарите за случващото се във властта.

„Мисля, че след всички поразии, които направи Валери Симеонов в изпълнителната власт, е време да се оттегли от нея“, това написа Сидеров в личния си Фейсбук профил.

„Не може един човек с комплески на командир на поделение да си играе с правителството, държавата, политическите сили и парламента. Цялата пресконференция на НФСБ бе подчинена на това аз да не съм председател на групата на патриотите. Това отново издава стар комплекс на Симеонов.

Крайно време е и премиерът да се произнесе категорично за изнудванията на Валери Симеонов“, написа още той.

Волен Сидеров за Валери Симеонов„Аз вече съм искал оставката на Симеонов. Смятам, че тя е необходима в тая ситуация. Смятам, че от негова страна са прекрачени границите на изнудването, на извиването на ръце и хода, топката е в господин премиера. Ръководството на ГЕРБ, ако обичат, да не мълчат. Ако те са съгласни с изявлението на Симеонов, че има лична диктатура на Борисов, тогава трябва да се пръсне всичко. Ако не са съгласни, да станат, да го посочат и да кажат – г-н Симеонов, ти лъжеш, грешиш и мамиш хората и си подай оставката“, каза междувременно пред медиите Сидеров.

Одобрявате ли действията на Волен Сидеров?

 

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?