Щом видите детето на този доминиканец и прелестната му жена ще онемеете СНИМКИ

Щом видите детето на този доминиканец и прелестната му жена ще онемеете СНИМКИ

Междурасовите двойки винаги привличат вниманието на околните. Те не само, че изобщо не си приличат, ами направо са различни като деня и нощта. Но красиви деца има много… да не кажем, че всички малчугани са красиви по своему.

Но сега ще поговорим за едно друго момиченце, по което света се прехласна. То е плод на любовта между съпрузите Мафио и Мари, които са сред антиподите, за които говорихме в началото на този материал.

Мафио е пламенен човек, родом от Доминиканската република. Тя е блондинка със скандинавски характер, че и с шведски корени.

Въпреки това още щом се срещнали за първи път те се влюбили безумно един в друг.

Муфио е известен музикант в родината си. Освен това той продуцира интересни проекти. Мари отдавна пък е DJ в радиото.

Малко след сватбата им се ражда бебчето Марли. Случайно или не, но всички имена в това семейство започват с буквата „М“.

Но щом момиченцето им пораства те установяват, че тя е необикновена, а към това им заключение се присъединяват всички, видели малкото дете.

Марли пораснала и станала истинска красавица. Очевидно 5-годишната наследника на тази смесена любов е взела само най-добрите черти и гени от двамата родители.

Русата й гъста коса и приличащите й на кукленски черти идват от майка й. Еластичните къдрици и сладките пухкави устни пък са от бащата.

В това творчество семейство малката Марли израства като едно активно и умно момиче, което има много хобита.

Изглежда няма занимание, което да избяга от вниманието на Марли. Тя пее, танцува, интересува се от козметика, кара колело и обича да позира пред камерата.

Съвсем очаквано малката красавица е истинска звезда в Instagram. Родителите, осъзнали прелестите на Марли, отдавна й направили личен профил и често качват нейни снимки.

В момента над 50 000 души са последователи на малката красавица с необичайно име. Важно е да уточним, че Марли е само на 5 години, така че нейният път към славата едва започва! / jenata.blitz.bg

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Щом видите детето на този доминиканец и прелестната му жена ще онемеете СНИМКИ"

Какво мислите?